Проблем с аларма..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Проблем с аларма..
Колеги.. трябва ми спешна помощ за една аларма.. та стана следното нещо.. както паля и тръгвам след 50м алармата почва да пищи.. спирам натискам копчето.. смисъл няма.. изгасям натискам пак нищо... продължава да пищи.. вообще никаква реакция от копчетата на дистанционното.. отворих и извадих бушона и.. и спрях тока.. тя иначе е с батерия та продължи още малко да пищи.. мина около 20мин пак сложиш бушона и още докато го допра почва да пищи... откачих сирената.. реакции за да продължа да работя по нея.. реакция никаква от никъде.. ту затворени врати ту прозорци.. нъц.. в момента съм я откачил от буксата и съм я разглобил.. гледам че има в единия ъгъл окислено.. почистих го обаче пак същото.. никаква реакция да се спре от дистанционно.. Че сега съм я откачил.. напълно.. Някакви варианти.. Алармата е марка GT 123 с комфорт модул сложена е на е36 компакт.. А идеята ми е ако тази аларма не става за нищо.. дали дирекно на нейната букса мога да закача друга от магазина?
Сега се сетих че преди няколко дена пак ми направи тоя номер.. докато си карах извън градско почна да пищи.. обаче като загасих колата и спря.. сега обаче разлика никаква..
Сега се сетих че преди няколко дена пак ми направи тоя номер.. докато си карах извън градско почна да пищи.. обаче като загасих колата и спря.. сега обаче разлика никаква..
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: Проблем с аларма..
Ако проблема е в самата аларма,ако купиш същата може да ги смениш,но ако вземеш друга аларма мисля,че трябва да се навързва всичко на ново.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Еми ако има някой такава аларма да я купя.. GT123.. ама нъц.. варианта е ще се връзва наново.. ако не намерим проблема на това..
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Колега най-добре отиди на някой алармаджия ,може проблема да не е в самата аларма ,а да има проблем в конфорт модула който се намира отдолу под жабката.На баща ми БМВ -то нещо беше се прецакала алармата но той поне знаеше къде е скрито копчето за изключване на алармата.Алармаджията беше му казал че някакво съпротивление е изгоряло ,подмени го и сега всичко е ок.Поздрави . 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
BMWgiunter написа:Колега най-добре отиди на някой алармаджия ,може проблема да не е в самата аларма ,а да има проблем в конфорт модула който се намира отдолу под жабката.На баща ми БМВ -то нещо беше се прецакала алармата но той поне знаеше къде е скрито копчето за изключване на алармата.Алармаджията беше му казал че някакво съпротивление е изгоряло ,подмени го и сега всичко е ок.Поздрави .
колега значи модула се намира под жабката а не в самата аларма така ли? защото в момента съм махнал цялата аларма и имам само централно.. а пък прозорците преди като чукнех копчето за отваряне и затваряне по силно се отваряха сами а сега не..
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Проблема е решен.. наново програмираха алармата в оторизирания сервиз на GT в Солун... одраха ми кожичката иначе.. 

- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Браво колега ,добре че са я оправили ,а иначе по принцип комфорт модула е монтиран под жабката 

7 мнения
• Страница 1 от 1