Колко влагате в колата си?
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Колко влагате в колата си?
Допитване до форума за правените разходи по колите ни и колко от пишещите "пипат" , и колко само карат?
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
- Azrail
- UFO Pilot
-
Да му ... таковам ... таковата ... Като се замисля колко пари съм налял, а това е само началото... Не е лесно да се докара 11-годишна кола до заводски вид, ма не е и лесно да си перфекционист
Мха...

MORE BEER!
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Azrail написа:Да му ... таковам ... таковата ... Като се замисля колко пари съм налял, а това е само началото... Не е лесно да се докара 11-годишна кола до заводски вид, ма не е и лесно да си перфекционистМха...
пък за 22 годишна няма ти кажа как е положението....

ама кат сме се хванали на хорото трябва да го изиграем до края нали така

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
ЗА колата пари не пестя, щом се късае за подръжка и консумативи.Иначе колата ми е сток и не ми се бърка в джоба за споилери и пластмаси по купето. Едно е вярно втиното ВИНАГИ излиза скъпо.Ако има нещо за мяна - вианги слагам ново и да е качествено!това е
re
Според мен ако се започне първо с оптичния тунинг се влюбваш по-бързо и трошиш много по-малко пари в последствие.А започнеш ли с моторния....мале колко кинти могат да се налеят не е истина!
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Тва ми е много болна тема и много мразя някой кат ме подсети колко съм набутал и кат гледам цените на горивото. Та ще кажа ,че съм набутал толко време и пари ,че ако мога да си взема обратно половината ще съм най щастливия на света.
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
+447733066030 англ. номер
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
И аз, влагам повече отколкото си мисля, че трябва!
Ама така ще е, като си лупуваме коли на 200к+ км, а разчета за възли и детайли е за 300к км max!
Дерзайте момци!
Ама така ще е, като си лупуваме коли на 200к+ км, а разчета за възли и детайли е за 300к км max!
Дерзайте момци!
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
В момента, влагам само за поддръжка, и неща които после мога да сваля от колата и да сложа на друга (демек музика
)
Догодина завършвам, и съответно се очаква да ми се качи дохода, и като стане това, смятам да си взема нещо по ново, такаче каквото вложа в тази кола ще изхвърчи като я продам.
Проблема е че ежедневно споря с себе си. Мисля си: айде само ще си сложа пружини и ще спра, след тва ще е айде, само и един чип и ще спра. Ако почна, ще изхвърчат много пари . . . и контролни точки също
.
Но може би нещото което ме сдържа е че тука е много трудно да се намерят части за Е28.

Догодина завършвам, и съответно се очаква да ми се качи дохода, и като стане това, смятам да си взема нещо по ново, такаче каквото вложа в тази кола ще изхвърчи като я продам.
Проблема е че ежедневно споря с себе си. Мисля си: айде само ще си сложа пружини и ще спра, след тва ще е айде, само и един чип и ще спра. Ако почна, ще изхвърчат много пари . . . и контролни точки също

Но може би нещото което ме сдържа е че тука е много трудно да се намерят части за Е28.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
опитвам се да съм разумен с отделяните пари за колата , но нейсе единствена шуга ми е
и понякога се отпускам доста с харчовете по нея . Не щадя пари по подръжката , но гледам това да бъде в границите на разумното.
Абе , доста пари си отиват , но никога не съм съжалявал за това
Едни са ловци , други риболовци , трети по хазарт си падат , нашата шуга момчета е доста скъпа , но си заслужава

Абе , доста пари си отиват , но никога не съм съжалявал за това

Едни са ловци , други риболовци , трети по хазарт си падат , нашата шуга момчета е доста скъпа , но си заслужава

41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3