проблем с алармената система

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 520I E39

проблем с алармената система

Мнение от JEITY » 27 Юни 2010, 20:07

Здравейте драги колеги имам следното питане към вас, понеже вие сте си разбирачи :). Имах следния проблем скапа се акумулатора на моята кола имам бмв е39 модел 1996 бензин 150 к.с 2.0 двигател и го смених с нов. Обаче след като сложих новия всичко беше наред, но алармата не пиукаше(може би е влезнала в тих режим) когато се отключи колата, а преди пиукаше какво според вас е станало? Алармата ми е тип с отделно ключе-Ще кажете вие завърти ключето и ще се оправи-да ама не става. Аз влезнах в колата и се заключих и поместих едния обемен датчик докоснах алармата трябва да се активира да ама не. тя се активира но без да пиука(да издава звук). Има ли някакъв предпазител на аларамта и къде се намира той? или с една думата помогнете какво мога да направя да си върна пак алармата?. Да не би да е изгоряла >?

Предварително Благодаря

старши ентусиаст
Аватар

Re: проблем с алармената система

Мнение от tsb_bg » 27 Юни 2010, 20:33

JEITY написа:....Алармата ми е тип с отделно ключе .....

До колкото разбирам алармата не е оригинална (с това ключе) и едва ли някой тук би те посъветвал нещо смислено, още повече без да знае дори марката да не говорим за модела на алармата.
Най-добре провери къде е слагана или ако не можеш търси някой жичкаджия

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525 tds '97
Мечтае да кара: CL65 AMG
Детайли за колата: дизел

Мнение от cls6666 » 27 Юни 2010, 20:52

погледни около акумулатора дали няма едно кабелче и без да си видял да си откачил или сложил -това ако ти е отделно сложена
иначе цъкни една две снимки на алармата ,по първите версии имат отделно модул за аларма,както и сензори в колонките (не на тавана)и сирената стои в моторния отсек
как се управлява алармата с ключа или има дистанционно?
alarma.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW 520I E39

Мнение от JEITY » 01 Юли 2010, 21:58

пуснах го като нова тема с снимки съжелявам че не е в тази тема ? и снимка ама интересно няма нищо за нея ръководство нищо егати и мошениците слагана е в Италия май така пише на такъв тип системи Лазер лайн 970

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 01 Юли 2010, 22:14

Назад към E39