e36 318i върви странно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- choki_pk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с два километража
- Мечтае да кара: e36 М3 COUPE
e36 318i върви странно
здравейте колеги нов съм във форума откакто съм с кола(иначе ви следя от години
) .Та въпроса ми е следния-значи колата си върви нормално сичко си е ток и жица по нея само че при ускорението както си карам нормално и от един път рекъ да я настъпя ускорява,обаче като отпусна газта и пак рязко я подам колата набира сериозно.Та искам да ви помоля да ми кажете според вас от какво може да е това.От първия път неще да набира както трябва а при отпускане и пак настъпване ше си изяде гумите
.Благодаря предварително 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: e36 318i върви странно
A пробва ли търсачката? Кабели, бубини, свещи, дебитомери, катализатор и т.н. и т.н..
- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
Колега незнам защо но и аз съм го забелязъл това явление включително и при други автомобили .
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Най-вероятно, защото колата вече е в обороти и е нормално да откликва много по-бързо на подаване на газ, отколкото, когато тръгнеш да я настъпваш от ниски 

ако е подминала вече 3500 оборота -нормално.при студен мотор също много се усеща
BMW-"Шофирай с удоволствие"

- choki_pk
- кандидат ентусиаст
-
благодаря ви за бързите отговори колеги.Значи да разбирам че с колата ми според вас няма проблеми ако е така много се радвам пак благодаря и се извинявам на колегата Bum Bum че не се поразрових в търсачката aй със здраве пък по натам ще ви притеснявам относно шперове

- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
choki_pk написа:благодаря ви за бързите отговори колеги.Значи да разбирам че с колата ми според вас няма проблеми ако е така много се радвам пак благодаря и се извинявам на колегата Bum Bum че не се поразрових в търсачката aй със здраве пък по натам ще ви притеснявам относно шперове![]()
Колега , ако се притесняваш , че нещо не е наред приготви 20 лв. и отиди на диагностика . То е хубаво профилактично да се види .
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Пък за шперове не ни притеснявай,има много изписано вече и търсачката работи перфектно
.

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- metodi80
- старши ентусиаст
-
~Мишо~ написа:Пък за шперове не ни притеснявай,има много изписано вече и търсачката работи перфектно.

- raduslaf
- ентусиаст
-
metodi80 написа:~Мишо~ написа:Пък за шперове не ни притеснявай,има много изписано вече и търсачката работи перфектно.
Ти па винаги си мислиш за най -лошото ...., може па да и има нещо на колата , но колегите побързаха да го успокоят , а той па взе че им повярва ....
Колегата май се чуди защо колата му не ускорява еднакво на ниски и високи обороти

- choki_pk
- кандидат ентусиаст
-
а точно колегата Raduslaf най-точно ми го каза.Наистина май няма за какво да се притеснявам.А относно шперовете изчел съм доста само се пошегувах с това че ше ви притеснявам ама нали сички сме с BMW-та много ясно че това трябва да ни е главния въпрос
отново благодаря на всички Ви 

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
raduslaf написа:metodi80 написа:~Мишо~ написа:Пък за шперове не ни притеснявай,има много изписано вече и търсачката работи перфектно.
Ти па винаги си мислиш за най -лошото ...., може па да и има нещо на колата , но колегите побързаха да го успокоят , а той па взе че им повярва ....
Мето, дай идея на колегата как да си оправи колата, не че й има нещо кой знае какво.
Колегата май се чуди защо колата му не ускорява еднакво на ниски и високи обороти
Ти къде прочете в темата колата му да ускорява различно на различни обороти? С малко перефразиране от моя страна е написано- различно ускорение от еднакви обороти.
- raduslaf
- ентусиаст
-
ивчо3 написа:raduslaf написа:metodi80 написа:~Мишо~ написа:Пък за шперове не ни притеснявай,има много изписано вече и търсачката работи перфектно.
Мето, дай идея на колегата как да си оправи колата, не че й има нещо кой знае какво.
Ти къде прочете в темата колата му да ускорява различно на различни обороти? С малко перефразиране от моя страна е написано- различно ускорение от еднакви обороти.
Не знам кво си писал ти, знам какво е писал колегата и той май се съгласи

13 мнения
• Страница 1 от 1