Помощ!!!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ!!!
Дойде време да продавам и моята гордост Е30 325 е-купе
Но имам няколко проблема който трябва да оправя преди да я продам;
1. Централното ми отключва само от багажника и от предна дясна врата по някога, от врата на дривера нищо не става въртиш и се едно е като на празно. Знам че имам няква система за сигугрност доубле-лок (двоенно заключване)...Някви идей как мозе да се оправи
2. Нямам мигачи (не знам защо ама на повече коли които съм имал до сега нямам мигачи винаги нещо става)...та релето което знам че е под кормилото, с какво такаво мога да го сменя че 150$Кан не ми се дават за ново в дилара на БМВ...или как мога да го оправя...миналия пат имаше един БГ майстор тука нещо го запой и то се оправи поработи известно време и...
3.Как мога да рестартирам борд компютара защото ми светят постоянно лампите за Coolant i Brake Lamps, става въпрос за тия горед над огледалото.
4. Парното ми издава страшно гаден звук и все едно старзе осовено ако мина през някоя яка дупка...по някои пат се и оправия...ако е много студено е по кофти ако е топло на вън изчезва.
Ми е това за сега....
МЕРСИ ЗА СЪВЕТИТЕ

Но имам няколко проблема който трябва да оправя преди да я продам;
1. Централното ми отключва само от багажника и от предна дясна врата по някога, от врата на дривера нищо не става въртиш и се едно е като на празно. Знам че имам няква система за сигугрност доубле-лок (двоенно заключване)...Някви идей как мозе да се оправи
2. Нямам мигачи (не знам защо ама на повече коли които съм имал до сега нямам мигачи винаги нещо става)...та релето което знам че е под кормилото, с какво такаво мога да го сменя че 150$Кан не ми се дават за ново в дилара на БМВ...или как мога да го оправя...миналия пат имаше един БГ майстор тука нещо го запой и то се оправи поработи известно време и...

3.Как мога да рестартирам борд компютара защото ми светят постоянно лампите за Coolant i Brake Lamps, става въпрос за тия горед над огледалото.
4. Парното ми издава страшно гаден звук и все едно старзе осовено ако мина през някоя яка дупка...по някои пат се и оправия...ако е много студено е по кофти ако е топло на вън изчезва.
Ми е това за сега....
МЕРСИ ЗА СЪВЕТИТЕ

- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
ne sum siguren no ...................
1. вероятно имаш закъсан или скъсан вакум маркуч които не отваря/затваря
2. мисля chе можеш да го замениш и с реле от друг модел ...... или пък пробваи да си го оправиш : отвори го и му изкриви малко пластинката за да може да "лепка" повече
3. откаchи батерията и пробваи дали ще стане reset (ако не то провери в Основният форум под поста DIY мисля че има един link na Rоn Stugar kak da se opravят na E30 takiva малки пробл. .....)
4. прилагане на ...... грес ..... лагер ...... и.т.н.
(аз на моето Рено 2.2 Sportwagen (Fuego) ) му имах подобна история ... та ме хванаха накрая лудите и го отворих и изхвърлих 2те кръгли перки за парното -под чистачkite (които na dizain изглеждаha като за хамстер да бяга в тях) но после колата я подарих та нямах повече проблеми с това парно или нещо друго хехе..... дамнед тези Французи само за вино ги бива да првят
) .
later
1. вероятно имаш закъсан или скъсан вакум маркуч които не отваря/затваря
2. мисля chе можеш да го замениш и с реле от друг модел ...... или пък пробваи да си го оправиш : отвори го и му изкриви малко пластинката за да може да "лепка" повече
3. откаchи батерията и пробваи дали ще стане reset (ако не то провери в Основният форум под поста DIY мисля че има един link na Rоn Stugar kak da se opravят na E30 takiva малки пробл. .....)
4. прилагане на ...... грес ..... лагер ...... и.т.н.

later
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
за да Ресет-ваш компютъра трябва да отидеш в сервиз,там пъхат едно като огромен жак с много израстъци от него 

3C написа:1. вероятно имаш закъсан или скъсан вакум маркуч които не отваря/затваря
Е, това е Е30 :-) Там има само електромоторчета. Имаш повреда в механична връзка най-вероятно. Помоли за помощ някой майстор.
3C написа:2. мисля chе можеш да го замениш и с реле от друг модел ...... или пък пробваи да си го оправиш : отвори го и му изкриви малко пластинката за да може да "лепка" повече
Релето е запечатано. Бих те посъветвал да си прегледаш лампичките, но щом казваш, че БГ Майстор ти е бърникал релето - намери майстора да си го донаправи.
3C написа:3. откаchи батерията и пробваи дали ще стане reset (ако не то провери в Основният форум под поста DIY мисля че има един link na Rоn Stugar kak da se opravят na E30 takiva малки пробл. .....)
И в нашия форум роската също е писал...
Накратко, като чета, ел. инсталацията ти е прецакана много здраво. Започваш да проследяваш кабелите и провери всички крушки. Добре е да си купиш спрей за почистване на ел. контакти и да пръснеш всеки куплунг и фасунга.
6 мнения
• Страница 1 от 1