Бежовата Е30-ка
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- E21maniak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 E28 E34
Re: Бежовата Е30-ка
biem_w написа:ама ти щом си позволил и акт да ти пишат не ти е тръгнало надобре. Аз за 1 ден се бях набутал 70лв за 4 нарушения. (резервна гума давам акт недавам)
Абе мани тъпи куки...само да се заядат за 1 фар,колко други шофери направиха по големи нарушения пред тях,даже видяха и нищо не им казаха,мене тука за 1 фар...И днес голям панаир.Отивам аз да си вземам талоните и началника там, явно той гледа колите и аз нали си бях направил късите и му ги светнах,след това вика дай дълги,аз му казвам,че нямам защото ми се губят токове някаде,а и нямам букси,след това ми вика еми вратата ти що такава калниците ти що са такива оправи си ги и тогава ела.Та оправих и дългите и взех дедо и един негов приятел,който на времето е работил там,че имах късмет,че се познахваха с тоя там и минах без да се заяде повече,сега трябва след около 10 дена да отида да платя глобата...Д**ба за един фар какво разкарване и какви притеснения бяха...

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Абе супер помияри...а техните Астри не ги гледат,че са с по 1 фар.Нямам думи
И докато се занимават с теб и изгорелия ти фар кой знае в някой тъмен квартал разбиват нечия кола или ограбват някой,или от някоя кръчма пиян залян олигофрен се качва да се прибира с колата,трети пък гонки си правят по булевардите и кой знае още какво.Аз отдавна гледам да не се ядосвам с такива тъпаци.Направо награда ПОЛИЦАИ НА ГОДИНАТА да им връчат,задето са направили такава мащабна антипрестъпна акция срещу някакво пишлеме с 30 годишно Бмв

8.32
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
абе като тръгне да ти пише акт.. му предложи 10 кинта и да ти пише фиш.. при мене винаги минава номера с фишовете.Те поне не се плащат 

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
biem_w написа:....Те поне не се плащат
Скоро май не си ходил в кат.Щот фиша като не го платиш става на акт и ако случайно те видят там на живо ти искат кеш.

- E21maniak
- кандидат ентусиаст
-
Абе оправихме панаира там,все някакви връзки намерихме де,но без глобата няма да се размина и сега за един фар ще ме обръснат 50 кинта...

- biem_w
- ентусиаст
-
zzuzi написа:biem_w написа:....Те поне не се плащат
Скоро май не си ходил в кат.Щот фиша като не го платиш става на акт и ако случайно те видят там на живо ти искат кеш.
секи ден съм в кат колега. тва с актовете не е баш така. ама тва е друг ?с няма да го разясняваме тук
- E21maniak
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте колеги,не писах няколко дена,защото бях в София.Купих някои по основни работи за люБимата-калник,врата,фар,моторче за казанче на чистачки,джойстик за огледалата,разни букси и други джунджурийки...
Та днес от обяд до одеве слагах врати и калници.Смених десен калник и лява шофьорска врата,някои от вас знаят колко беше огъната...Та калника лесно го сложих,но с вратата имаше по пипкава и занимателна работа.

Ето и вратата(новата,даде втора употреба,но в моя случай нова
)От София си ги пратих заедно с калника по куриера,че нямаше как да мъкна по влака.
И почнах,свалих старата врата-кори мори всичко от пантите я откачих и трябваше да и сваля целия механизъм за джама и самото стъкло,та там беше по пипкаво.Откачих механизма на старата врата и го сложих на новата,после и джама.

Сложих кората отново,преди това смазах там релсичките и сега от това
се получи това

Много съм доволен как стана новата врата ,основната и забележка е само дръскотината под ключалката ама не и пречи...Сега и куките нема да се заяждат,че и за нея ми мрънкаха.
Купих си и нов джойстик за ел.огледалата,както писах по горе.Стария ми нямаше превключвателно копче за другото огледало и взех с такова.Сложих го и пак само лявото бачкаше,сигурно на другото му е изгоряло моторчето ще го гледам утре-вдругиден.

Та после свалих стария калник и сложих новия,той е пръскан със спрей,но е много добър,защото спрея не е от обикновените,а е правен по поръчка за този цвят,така че нямат забележима разлика...И от стария
Той нестига,че беше смачкан отпред,а изгнил и напукан.
Ето го и новия

Измазан е с боди отвътре и няма никъде изгнило.Тия дни ще видя какво ще правя и с другия китосван калник,мога да го пръсна,че момчето ми даде спрея останал от калника който купих или ще видя може и да намеря друг същия цвят,поне засега направих основото което ме дразнеше най много.Тия дни също ще я измия и пастна,мисля че ще стане добре.
Благодарности на Владо(porostorm) от който купих калника,вратата и другите части на коректна цена !
Поздрави на всички !
Та днес от обяд до одеве слагах врати и калници.Смених десен калник и лява шофьорска врата,някои от вас знаят колко беше огъната...Та калника лесно го сложих,но с вратата имаше по пипкава и занимателна работа.

Ето и вратата(новата,даде втора употреба,но в моя случай нова

И почнах,свалих старата врата-кори мори всичко от пантите я откачих и трябваше да и сваля целия механизъм за джама и самото стъкло,та там беше по пипкаво.Откачих механизма на старата врата и го сложих на новата,после и джама.

Сложих кората отново,преди това смазах там релсичките и сега от това

се получи това

Много съм доволен как стана новата врата ,основната и забележка е само дръскотината под ключалката ама не и пречи...Сега и куките нема да се заяждат,че и за нея ми мрънкаха.
Купих си и нов джойстик за ел.огледалата,както писах по горе.Стария ми нямаше превключвателно копче за другото огледало и взех с такова.Сложих го и пак само лявото бачкаше,сигурно на другото му е изгоряло моторчето ще го гледам утре-вдругиден.

Та после свалих стария калник и сложих новия,той е пръскан със спрей,но е много добър,защото спрея не е от обикновените,а е правен по поръчка за този цвят,така че нямат забележима разлика...И от стария

Той нестига,че беше смачкан отпред,а изгнил и напукан.
Ето го и новия

Измазан е с боди отвътре и няма никъде изгнило.Тия дни ще видя какво ще правя и с другия китосван калник,мога да го пръсна,че момчето ми даде спрея останал от калника който купих или ще видя може и да намеря друг същия цвят,поне засега направих основото което ме дразнеше най много.Тия дни също ще я измия и пастна,мисля че ще стане добре.
Благодарности на Владо(porostorm) от който купих калника,вратата и другите части на коректна цена !
Поздрави на всички !

- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
- E21maniak
- кандидат ентусиаст
-
JoRkAtA_pld написа:Браво за положените усилияи много късмет със стягането.
Мерси колега,мъча се каквото мога само и само всичко да и е в ред

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
ако си оправиш и предната броня с престилката ще стане просто шест плюс 

- E21maniak
- кандидат ентусиаст
-
bace_martu написа:ако си оправиш и предната броня с престилката ще стане просто шест плюс
Да,това и левия калник са ми следващите задачи.

- biem_w
- ентусиаст
-
едно голямо евала колега.... лека полека и нещата си идват . 

Ако изскочи още нещо - знаеш, имам ги нещата в цвят
Лека полека ще стане, перфектна не - ама проблем за външен вид няма да ти правят.

Лека полека ще стане, перфектна не - ама проблем за външен вид няма да ти правят.

- E21maniak
- кандидат ентусиаст
-
porostorm написа:Ако изскочи още нещо - знаеш, имам ги нещата в цвят![]()
![]()
Да,така е !

- E21maniak
- кандидат ентусиаст
-
Днес сложих 15ките отзад,че най накрая им намерих гуми.Дадоха ми само 2 -предни нямам.

Подариха ми и предна броня свалена пак от 30ка,счупена в единия ъгъл и посредата цепната-ще я облепя със стъклена вата и пръсна в черно,на снимките я наложих да видя как ще седи...Не знам каква марка е.

Също свалих и новия калник който сложих,че имаше луфтове във фугите и ме дразнеше,сега го изравних и стана добре.

Подариха ми и предна броня свалена пак от 30ка,счупена в единия ъгъл и посредата цепната-ще я облепя със стъклена вата и пръсна в черно,на снимките я наложих да видя как ще седи...Не знам каква марка е.

Също свалих и новия калник който сложих,че имаше луфтове във фугите и ме дразнеше,сега го изравних и стана добре.