МОКЪР ПОД НА ЗАДНАТА ДЯСНА СЕДАЛКА!!! ПОМОГНЕТЕ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- vladi_killer
- кандидат ентусиаст
-
МОКЪР ПОД НА ЗАДНАТА ДЯСНА СЕДАЛКА!!! ПОМОГНЕТЕ
Здравейте колеги, надявам се някой да се е сблъсквал със същия проблем и да може да ми помогне. Днеска съвсем случайно забелязах, че задната ми дясна стелка е цялата мокра, надигнах я и отдолу цялото киче беше прогизнало. Колата не бях я карал една седмица! За последно ходих до София и обратно до Варна на включен климатик и оттогава не съм я карал, а когато пътувах до София не е валяло капка дъжд! Единственото което ми хрумва е да има някакво запушване при оттичането на водата от климатика, но само на едно място е мокро и никъде другаде по кичето няма вода.... Ще съм благодарен ако някой има представа от какво може да се е получило така и да успее да ми помогне! А забравих да спомена , че преди това бях дозаредил фреона на климатика и така тръгнах за София...
- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 525 тдс 11.98г
Re: МОКЪР ПОД НА ЗАДНАТА ДЯСНА СЕДАЛКА!!! ПОМОГНЕТЕ
колега изолациите на вратите са ти се разлепили, залепи ги и готово
- animall
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Влака
има тапи под мокета провери да не е отпушена или разместена... точно там кадето казваш има такава
- vladi_killer
- кандидат ентусиаст
-
Колеги не виждам никакъв начин да се надигне тоя мокет и да се стигне до тапи! а уплътненията на вратите са ми добре, а и както казах вече то не е валяло дъжд когато съм карал колата че да влезе от някъде вода....единствено си мисля за задържане водата от климатика....но от къде може да се провери не ми ражда главата... 

- vladi_killer
- кандидат ентусиаст
-
минават ли някакви тръби за оттичане от климатика на пода на заднатя дясна седалка идея има ли някой, че ми е супер странно иначе от къде може да е прогизнало така???
и то проблема е само там и по точно до самата седалка, никъде другаде няма мокро по пода .... дайте идея плс

- animall
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Влака
- vladi_killer
- кандидат ентусиаст
-
Откачих сега задната седалка и надигнах доколкото можах мокета обаче от долу ми се стори, че е сухо....не може да се надигне да се види добре ... нямам си идея как може да се е прогизнало толкова....а уплътненията са си здрави... А и преди да тръгна за София бях я оставил на автомивка, освен тея образи да са я наводнили ама чак една седмица да не може да изсъхне...нз и аз не мога да си обясня... Интересува ме само някой ако може да ми каже минават ли някакви тръби на климатика които ако имат запушване могат да задържат вода и да е прогизнало от това? 

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Търсачката знае много ама няма кой да си направи труда !!! Ето колега,заповядай viewtopic.php?f=35&t=154501&p=1700533&hilit=%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0+%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0+%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%B0#p1700533
Другия път пробвай по лесния начин

- vladi_killer
- кандидат ентусиаст
-
Мерси колега, ще пробвам с водоструйката и да видим кво ще излезе ..... или по точно какво ще влезе в колата 

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
vladi_killer написа:Мерси колега, ще пробвам с водоструйката и да видим кво ще излезе ..... или по точно какво ще влезе в колата
А случайно да имаш шибидах? И ако имаш такъв, да си чистил някога от мизерии отводнителните му улеи?

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
im0tep написа:Търсачката знае много ама няма кой да си направи труда !!! Ето колега,заповядай viewtopic.php?f=35&t=154501&p=1700533&hilit=%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0+%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0+%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%B0#p1700533
Вярно,в търсачката е решението на проблема ти

Не може за всеки по отделно да се предъвкват едни и същи проблеми

П.С. И колега,погледни си заглавието на темата,и прочети пак правилата на форума

11 мнения
• Страница 1 от 1