бмв 318І 91 г
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
бмв 318І 91 г
здр имам 1 вьпрос!!!! карам бмв 318i 1991 с клима изтече ми friona и искам да го напьлна и да сменя игличките ходих на майстор и ми каза че сьм с стария frion и ми иска 120 лв за 1 литара без работа:
възможнолие да го напълна с б134 ????????????????

Re: бмв 318І 91 г
Вади се маслото от компресора, пълни се със такова за Р134 и се сипва фреон....няма никви грижи.
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- fast or stupid
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: неква джипка
Да ти проверат системата от каде е пропуска че ще ти излезе скъпо секи сезон зареждане даже може и да не искара и 1 сезон
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Мармот написа:Вади се маслото от компресора, пълни се със такова за Р134 и се сипва фреон....няма никви грижи.
Не е точно така.
Ако ще слагаш Р134 вместо стария фреон - трябва да сипеш по - малко количество Р134.
Ако 1.2 литра ти събира стар - 800гр нов. И да задължително синтетичното масло за компресор което съответства на Р134.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
6 мнения
• Страница 1 от 1