Евтини е34 в mobile.bg
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Евтини е34 в mobile.bg
Здравейте,почитатели на класиката е34
Аз също съм фен на BMW(няколко години карах е39),но сега съм решил да си купя една е34,от която да направя "гангстерски"
автомобил.Ще бъде изцяло черен мат,черни джанти,леко опушени фарове и мигачи...За целта имам нужда от вашата помощ.
Гледам в mobile.bg доста приемливи цени за е34 520 24v и се питам защо са им такива цените.Все пак това е BMW
И понеже колата ще се пребоядисва не ме вълнува дали е за боя,но се опасявам от скрити повреди по двигател,скоростна кутия,диференциал и т.н.
Тук във форума прочетох доста теми свързани с е34,но въпреки това искам да ви питам кое направи тези автомобили,които се продават в БГ(цени от 1500 до 2000лв) толкова евтини
Благодаря ви
Надявам се,че ще помогнете на човек,който е решил да продължи легендата за КЛАСИКАТА

Аз също съм фен на BMW(няколко години карах е39),но сега съм решил да си купя една е34,от която да направя "гангстерски"

Гледам в mobile.bg доста приемливи цени за е34 520 24v и се питам защо са им такива цените.Все пак това е BMW

Тук във форума прочетох доста теми свързани с е34,но въпреки това искам да ви питам кое направи тези автомобили,които се продават в БГ(цени от 1500 до 2000лв) толкова евтини
Благодаря ви
Надявам се,че ще помогнете на човек,който е решил да продължи легендата за КЛАСИКАТА

Re: Евтини е34 в mobile.bg
Колега ако си се загледал по коли за 1500 - 2000 лв. ще има доста да пишеш по форума за различни проблеми и да правиш ремонти преди да стигнеш до черната боя ...
Помисли си защо една кола може да се предлага на цената на 2 комплекта читави гуми
Помисли си защо една кола може да се предлага на цената на 2 комплекта читави гуми
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Здравей колега,
Пазарна икономика.
Според търсенето и предлагането.
Нищо странно и невероятно не виждам.
Ако нямаше на пазара такова изобилие от Е34 и имаше огромно търсене, то пък някой щеше да пита що са толкоз скъпи тез 20 годишни коли...
Поздрави,
Д
Пазарна икономика.
Нищо странно и невероятно не виждам.

Ако нямаше на пазара такова изобилие от Е34 и имаше огромно търсене, то пък някой щеше да пита що са толкоз скъпи тез 20 годишни коли...

Поздрави,
Д

- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34
- gi4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: -ше Е34 525 м50
колега, не е гаранция, че като земеш скъпа кола и всичко ще е ОК! ...макар че вероятността е лееееееко по-голяма. евтини са, щот са доста стари модели и възраст, съответно и се предполагат постоянно "стягане" и ремонти после. най-вайното обаче е, че повечето хора избягват в последните години големи, тежки, йадни за гориво автомобили, а когато много хора решат да се отървават от един тип автомобил и търсещите са далеч по-малко продаващите... 

- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
520 - "гангстерски автомобил" ?????
Ако трябва да сме сериозни,всяко нещо с времето си! Най-новите Е34-ки вече са на по 15 год.Нормално е най-масовите, а именно 520-ските да са най евтини.За "гангстерски" автомобил мисля,че трябва нещо повече от 520.Например 540 с ръчни скорости или М5,чиито цени обаче не са 1500-2000лв.

Ако трябва да сме сериозни,всяко нещо с времето си! Най-новите Е34-ки вече са на по 15 год.Нормално е най-масовите, а именно 520-ските да са най евтини.За "гангстерски" автомобил мисля,че трябва нещо повече от 520.Например 540 с ръчни скорости или М5,чиито цени обаче не са 1500-2000лв.

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
няма такова нещо като е34 за 2000 лв и нищо да се пипа по него,моя съвет е само от германия, в бг мобилето,забрави колега,ама ти си знаеш де.
Успех
Успех

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
ddddk написа:Здравей колега,
Пазарна икономика.
Нищо странно и невероятно не виждам.![]()
Ако нямаше на пазара такова изобилие от Е34 и имаше огромно търсене, то пък някой щеше да пита що са толкоз скъпи тез 20 годишни коли...![]()
Поздрави,
Д
С повечко търсене, и късмет де, можеш да попаднеш на хубав екземпляр. Аз, без да го натрапвам, винаги съм предпочитал по-запазен стар модел, пред нов но захабен на близка цена. А Е34 си е много готина кола. Късмет и споделяй.
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Поздрави за ентусиазма ти колега,но за да стане Е34 "Гангстерски" автомобил трябва да вложиш много енергия, труд и .... средства.. и определено не трябва да е 520-ка. Или 525 , или 535..... А истинския гангстерски автомобил определено е старата седмица. Задължително 3,5 бензин. Успех с проекта ти и дано случиш на запазен автомобил. Съветвам те да е от германия. Успех още веднъж! 

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
pepitoooooooooo написа:Поздрави за ентусиазма ти колега,но за да стане Е34 "Гангстерски" автомобил трябва да вложиш много енергия, труд и .... средства.. и определено не трябва да е 520-ка. Или 525 , или 535..... А истинския гангстерски автомобил определено е старата седмица. Задължително 3,5 бензин. Успех с проекта ти и дано случиш на запазен автомобил. Съветвам те да е от германия. Успех още веднъж!
тва намек ли е

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Аз мойта я взех от Германия, Оснабрюк... януари 2009та. Следях я в мобиле.де. Беше невероятна на картинки и описание. В крайна сметка 2300 евро я платих след пазарлък
И пак имаше проблеми с мотора. 525 тдс. Не е гаранция че скъпото е идеално. Просто късмет, добри познания и преценка трябват. Успех с покупката.

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
E34 беше гангстерски автомобил преди 10 години( поне) ,сега по скоро ще предизвиква иронична усмивка ако го направиш както си го замислил черен мат и т.н. ,да не говорим ако е 2.0 бензин и всяка кочинка 1.6 ти сипва чай с големия черпак
виж Е38 е друга работа ,аз бих загледал него .

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Alexi написа:E34 беше гангстерски автомобил преди 10 години( поне) ,сега по скоро ще предизвиква иронична усмивка ако го направиш както си го замислил черен мат и т.н. ,да не говорим ако е 2.0 бензин и всяка кочинка 1.6 ти сипва чай с големия черпаквиж Е38 е друга работа ,аз бих загледал него .
Само неразбрх за кочината с чая какво общо има с Е34?

както се казва " колата няма да отговаря като вървеж на смешната си визия"
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Както се казва поредната тема дето само си чешем таковата... езиците не, ами пръстите.

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2