Проблем с хидравликата ( предполагам )

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с хидравликата ( предполагам )

Мнение от CuBG » 15 Юни 2010, 0:06

Голеги имам едно запитване. Ходих на гумаджия да си сменя предните 2 гуми + изправяне на предните джанти. Докато ми бяха двигнати предните колела във въздуха и след като ми смени гумите и изправи жантите хвана гумата и започна да върти пълен десен пълен ляв и от долу се разтече много сериозно масло. Когато завъртахме колелата в ляво и в дясно без да са на пълен оборот нямаше проблеми, завъртяхме пак пълни ляв и десен и пак се разтече. Много ме съмнява че е заминала хидравличната помпа ама не съм сигурен докато не отида на майстор да провери със сигурнос. Не пропускам възможноста и някой друг маркуч да се е попръснал но ми се струва малко вероятно. Колата е 36ца 320 със ВАНОСА. Колата беше изгасена през цялото време на теста докато го правехме. След като си тръгнах от гумаджията на 2 на 3пати докато въртях волана шумолеше хидравликата но не ми го е правило това последните няколко дена :confused:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Re: Проблем с хидравликата ( предполагам )

Мнение от ///Явор » 15 Юни 2010, 0:10

да не е рейката ,колега :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Детайли за колата: Комбинезон

Мнение от chino///M » 15 Юни 2010, 9:40

Колега и аз имах същия проблем...при ме беше ми се скъсал маншона на място където не можех да го видя и при пулен ляв или десен ми течеше хидравлична течност а звука от въртене на волана при мен идваше от хидравличната помпа когато течността намалееше.За смяна беше само маншона и семеринг,обаче прекалено дълго време я карах така и накрая рециклирах цялата рейка.

Потребител
Аватар

Мнение от CuBG » 16 Юни 2010, 1:25

Значи може да не мина с някой друг маркуч само, пак главоболия, мерси много :confused: Когато го проверя от къде е реално ще пиша.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ги да цирикат!!!
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от kapi_88 » 16 Юни 2010, 9:09

преди около седмица: вартях се преди това никога не съм навивал пълен ама сега защо го направих и аз нз, та мисалта ми е че изхжарли доста масло от помпата и виеше яко ж продължение на 5 мин. спря да вие долях и масалце и се оправи ина4е бе6е съ6тото като при теб на ляво на дясно вие яко, а от каде го изхжърли маслото не съм даже и погледнал. долеи си масло и 6те се опражи според мен, успех.
Правило №1: Никога не променяй условията на сделката. Правило №2: Не използвай имена. Правило №3: Никога не надничай в опаковката.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 16 Юни 2010, 10:55

Щом тече масло - за ремонтен коплект на рейка си ! Семеринги, О пръстени :)
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Потребител
Аватар

Мнение от CuBG » 18 Юни 2010, 23:39

Утре ще ходя да гледам вече за какво става дума с този теч който имам. Проблема даже стана по сериозен. Ходих оня ден да сменям тампони на предницата и накарах майстора да погледне от къде идва теча на масло и ми каза че маркучетата който излизат от казанчето с хидравличното масло са заминали и при напъна на пълни обороти на волана протичат леко. След смяната на тампоните вече имам много сериозен теч отдолу. Спирам си колата и 5 минути след това долу почти локвичка се образува. Легнах отдолу да погледна и видях че всичко отдолу е в масло и си прокапва на харабията, чак да не можеш да разбереш от къде точно идва защото и около картера се е стичало и навсякъде и в купето започна да не се диша от изгоряло масло и пуши колата страшна работа. Утре ще видя точно каде как са работите и ще пиша какво ми е дошло на главата :banghead:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...

Мнение от vanka7a » 24 Юни 2010, 14:12

Най-вероятно е рейката..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от ///M BOSS » 26 Юни 2010, 9:24

и според мен е рейката за ремонт.

Назад към E36