Въпрос за щори-е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: Въпрос за щори-е34

Мнение от cod-cdbp » 18 Юни 2010, 10:43

А такива пердета може ли :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 18 Юни 2010, 12:56

аз обмислям перденца да си сложа :) малко кичозно ма ще тичат :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 18 Юни 2010, 13:00

Взехте да ме зарибявате с тези фолиота...

Аз имам един приятел полицай, ще взема да го разпитам тези дни между мачовете и ще дам информация от извора, така да се каже :mhihi:

Поздрави,
Д
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 18 Юни 2010, 16:52

ddddk написа:Взехте да ме зарибявате с тези фолиота...

Аз имам един приятел полицай, ще взема да го разпитам тези дни между мачовете и ще дам информация от извора, така да се каже :mhihi:

Поздрави,
Д

задните врати и задното стъкло са ми със 70% фолио и съм мега доволен. сложил съм си камера за обратен ход с инфрачервено виждане и даже не се обръщам назад.... пък нека куката ми каже нещо... :mhihi: :mhihi: :mhihi: сега обмислям и 15-20 % на предните, но още е в процес на измисляне на законовите рамки за предните стъкла. слагай фолиото и не се замисляй.
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 525i

Мнение от Maratilov e34 » 21 Юни 2010, 22:06

Kлеги питалсам за тези штори много са скпи малката на триьгалното прозорче 200 и кусур а ана другата за сваляштия е около 380 лева. това са цени на броика.просто са си доста парички мисла да си слойа фолио и товае.
И един мармот завиваше шоколада в калници от Опел

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Мнение от BABHOMED » 21 Юни 2010, 23:57

Стига бе колега те щорите по-скъпи от стъклата :mhihi:
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 22 Юни 2010, 8:36

Еми стъклото е задължително, а пък щората е гъзария :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 525i

Мнение от Maratilov e34 » 22 Юни 2010, 22:03

Имам познат тои кара е32 работи в магазин за авточасти и тои ми каза за цените.Неговата си има заводски и затова се заинтересувах и го накарах да провери но ови ниямат пипане ебати шторите иначе са много яка работа.
И един мармот завиваше шоколада в калници от Опел

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
Мечтае да кара: пак Е38

Мнение от bobeca111 » 14 Юли 2010, 15:06

Всичките ми коли винаги са били с фолио,отзад и задни странични....единствено на тази ( Е34ката ),си позволих да има и на предните ,не помня колко процента но почти нищо не се вижда от вън на вътре.Цяла зима е карах без никакви проблеми спорали са ме много пъти за кво ли не,не имало проблем с това че са черни предните стъкла (когато не пече силно и вечер по човешки изглеждат).Дойде обаче лятото и през деня като пекна братче,отзад те са ябсолютно черни няма разлика....обаче като излезеш на слънцето предните потъмняват ептен ама отвън нищо не се вижда....и естествено кукерите подлудяха.Кадето чакалят аиде оп палката.Някрая кибирдясах и го махнах от предните стъкла.Готеното фолио просто си променя пропоскливоста според светлината....но както и да е,аз не виждам кво толкова има че да не може да се кара така,съкън трябва всичко да се знае кой е в колата и колко калпака сте.Мен последния път като ме спряха с вапроса-Защо са ви затъмнени предните стъкла,Господине?... им казах :Щото жена ми каза че съм толкова грозен,че да не ма виждат отвънка,да не плаша децата. А на колегата от варна който питаше каде да си сожи качествено: Иди при Миро-фолиото, в Рогачево е наблизо е.....той е човека.Гарантирам ти го!

Предишна

Назад към E34