Въпрос за щори-е34
Модератор: Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
Re: Въпрос за щори-е34
И аз искам.
Казвайте какво струва, имам крава и две кози
Че т'ва фолио Американско/Таджикистанско изсветлява на 3-4 год. и не ми се дават по 100 кинта постоянно.

Че т'ва фолио Американско/Таджикистанско изсветлява на 3-4 год. и не ми се дават по 100 кинта постоянно.
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
mikluho написа:TheKiller написа:\MITETO\ DSB написа:http://store.picbg.net/pubpic/8F/8A/8d6e2385cb198f8a.jpg Щората на триъгалния прозорец къде се захваща?
Колега това е е39/38 и щорите са доста различни
Алоууууу
това е моята кола бре

/// 6>4

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Ако някой изобщо знае от колегите за кво става въпрос да казва. И аз искам, ако има от къде да се купят. 

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
То всички искаме, но няма. Ако някой продава ще е на безумна цена
Аз вече се отказах да търся щори.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Аз пък смятам фолиото когато е качествено и правилно подбрано като плътност и отенък за далеч по-добро решение! Стои по-изчистено, спретнато и не на последно място лишено от ядове. Говоря за истинско Лумар поставено от специалист!
Да не споменаваме дори за термо защитата която фолиото осигурява. Единственото предимство на щорите е това, че са оригинални. ИМХО.
Да не споменаваме дори за термо защитата която фолиото осигурява. Единственото предимство на щорите е това, че са оригинални. ИМХО.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
NeoPrint написа:Аз пък смятам фолиото когато е качествено и правилно подбрано като плътност и отенък за далеч по-добро решение! Стои по-изчистено, спретнато и не на последно място лишено от ядове. Говоря за истинско Лумар поставено от специалист!

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Факт, че фолиото спира топлото в пъти повече, дори бих казал, че фолиото спира топлината, докато щорите са по-скоро за гъзария...
... ама тук ще перифразирам така известната сентенция, че "гъзарията разхлажда"
Мен лично ме притеснява въпроса с КАТ, иначе до сега да съм го налепал това фолио 100 пъти
голям карък съм с тези КАТ-аджии
може 100 човека да се изсерат на едно място, ама аз ако отида да пикая там и ще ме хванат и ще ме наредят за всичките лайна
Това образно казано, разбира се
Поздрави,
Д
... ама тук ще перифразирам така известната сентенция, че "гъзарията разхлажда"

Мен лично ме притеснява въпроса с КАТ, иначе до сега да съм го налепал това фолио 100 пъти

Това образно казано, разбира се

Поздрави,
Д

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
Peter Angelov написа:NeoPrint написа:Аз пък смятам фолиото когато е качествено и правилно подбрано като плътност и отенък за далеч по-добро решение! Стои по-изчистено, спретнато и не на последно място лишено от ядове. Говоря за истинско Лумар поставено от специалист!
![]()
![]()
и аз съм за качественото фолио
... моето е на 3 години и не е мръднало

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Каква марка трябва да е фолиото и цифри някви има ли? Моето за две години избеля, а уж тоя, дет ми го лепи каза че щом е скъпо , е качествено. Решил съм да го остържа и другият мусец, когато излизам в отпуск да се занимая по-обстойно с количката ми. Предварително благодаря за отговора от къде и какво трябва да купя, за да не ми се налага догодина пак да повтарям упражнението. Успех на всички колеги! 

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
pepitoooooooooo написа:Каква марка трябва да е фолиото и цифри някви има ли? Моето за две години избеля, а уж тоя, дет ми го лепи каза че щом е скъпо , е качествено. Решил съм да го остържа и другият мусец, когато излизам в отпуск да се занимая по-обстойно с количката ми. Предварително благодаря за отговора от къде и какво трябва да купя, за да не ми се налага догодина пак да повтарям упражнението. Успех на всички колеги!
http://www.llumar.bg/autouveg.php
а това им е адреса:
http://www.llumar.bg/kapcsolat.php
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
някой знае ли колко кинта излиза тва фолио. И как мога да си го поръчам във Варна.
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Хмм в хасково заедно с поставянето (някакво си америкаско доста приатели сложина и е отлично) излиза по 15лв на страничните прозорци и 35 на задния..
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
ddddk написа:
Мен лично ме притеснява въпроса с КАТ, иначе до сега да съм го налепал това фолио 100 пъти![]()
![]()
![]()
Поздрави,
Д
Какво те притеснява Кат-взимаш един ЗДП където пише ,че може да се затъмняват всички стъкла без предното и им го показваш,ако случайно ти напишат акт във възраженията пишеш "А какво означава въпроса "Какво ще правим сега"? и може да си сигурен ,че акта заминава.

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
ППЗДП:
Чл. 10. (1) Моторно превозно средство или тегленото от него ремарке е технически неизправно, ако има някоя от следните повреди или неизправности:
...
6. по рамата, кабината, каросерията и допълнителното оборудване:
...
в) има счупени или повредени външни стъкла или стъкла, които не отговарят на съответните изисквания на стандартизационните документи;
Чл. 12. Моторното превозно средство не трябва да има отвътре или отвън каквито и да е предмети, които намаляват видимостта или отвличат вниманието на водача, както и предмети с остри изпъкнали ръбове или части, които представляват опасност за водача, пътниците или другите участници в движението.
Чл. 13. Забранено е поставянето на пердета на стъклата на предните врати и на задното стъкло. Допуска се поставяне на пердета на стъклата на задните врати само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
-------------- ,
Накратко:
1. Стъклата на Е34 фабрично не са затъмнени, следователно като ги затъмниш и няма да отговарят на "стандартизационните документи".
2. На твоя приятетел въобще не му вярвай за двата лева, защото с тази подигравка с полицай съвсем спокойно могат да те приберат за опит за подкуп на полицай. Ще те турят на една пейка в районното и ще висиш там 10-12 часа докато чакаш да "напишат акта" ...
Въобще не е добре да се лигавиш с полицай, защото, ако се паднеш на някой темерут така може да те оноди по устав, че ... не ме питай от къде знам... на младини бях доста буен...
Поздрави,
Д
Чл. 10. (1) Моторно превозно средство или тегленото от него ремарке е технически неизправно, ако има някоя от следните повреди или неизправности:
...
6. по рамата, кабината, каросерията и допълнителното оборудване:
...
в) има счупени или повредени външни стъкла или стъкла, които не отговарят на съответните изисквания на стандартизационните документи;
Чл. 12. Моторното превозно средство не трябва да има отвътре или отвън каквито и да е предмети, които намаляват видимостта или отвличат вниманието на водача, както и предмети с остри изпъкнали ръбове или части, които представляват опасност за водача, пътниците или другите участници в движението.
Чл. 13. Забранено е поставянето на пердета на стъклата на предните врати и на задното стъкло. Допуска се поставяне на пердета на стъклата на задните врати само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
-------------- ,
Накратко:
1. Стъклата на Е34 фабрично не са затъмнени, следователно като ги затъмниш и няма да отговарят на "стандартизационните документи".
2. На твоя приятетел въобще не му вярвай за двата лева, защото с тази подигравка с полицай съвсем спокойно могат да те приберат за опит за подкуп на полицай. Ще те турят на една пейка в районното и ще висиш там 10-12 часа докато чакаш да "напишат акта" ...
Въобще не е добре да се лигавиш с полицай, защото, ако се паднеш на някой темерут така може да те оноди по устав, че ... не ме питай от къде знам... на младини бях доста буен...

Поздрави,
Д

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Ти няма да слагаш пердета.
Закона е юридическа материя ,в която разширителното тълкуване е недопустимо ,а се тълкува дословно,така както е написано.
Така ,че никой не може да ти направи нищо.Освен това именно с цел равенство пред закона,което е и основен постулат в конституцията ни ,беше премахнато изискването да може да се движат само коли с фабрично затъмнени стъкла ,а други да не могат.
Е и при полицаите разни хора разни идеали-винаги питаш може ли ,гледаш как се държи,в зависимост от това и ти реагираш.Ако хвърлиш двулевка на пода на патрулката -няма какво да коментираме,но ако си водил разговор в съотватната посока,ако вече е пипал парите,дори и два лева нещата стоят по друг начин-имам познати полицаи и ходят побеляли по цяла седмица,пишат с часове обяснения ,когато някой се оплаче както трябва от тях.
Ти няма да слагаш пердета.

Е и при полицаите разни хора разни идеали-винаги питаш може ли ,гледаш как се държи,в зависимост от това и ти реагираш.Ако хвърлиш двулевка на пода на патрулката -няма какво да коментираме,но ако си водил разговор в съотватната посока,ако вече е пипал парите,дори и два лева нещата стоят по друг начин-имам познати полицаи и ходят побеляли по цяла седмица,пишат с часове обяснения ,когато някой се оплаче както трябва от тях.
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3