Потъмняване на цифрите на таблото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: Потъмняване на цифрите на таблото
Я кажете какви диоди и откъде, че и аз съм се замислил за нещо по-мощно което да не стопи таблото, мисля таблото, борда, климатроника и врътката за фаровете, +поставката за чаши да я оборудвам и нея с диоди, че намерих един готин линк!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- blackndecker
- Потребител
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E9
- Детайли за колата: BMW 320i Coupé 1998 г.
Значи ако добре разбирам от дискусията между колегите, 5W-товите крушки горят/стапят светловодни пътеки! На таблото пише изрично да се сложи крушка с максимална мощност 3W... Откъде тогава са се появили 5W-товите крушки на моето табло (средната е 5W, останалите две са по 3W)? На мен ми изглеждат като да са си съвсем оригинални на BMW, не са "преобразувани" допълнително... Имате ли просто обяснение на тази мистерия?
И тук идва мястото да задам хумористичен въпрос - а ако сега сложа 3W-това крушка, ще се оправи ли таблото?
Или то вече е предало Богу дух? 
И тук идва мястото да задам хумористичен въпрос - а ако сега сложа 3W-това крушка, ще се оправи ли таблото?

blackndecker написа:Значи ако добре разбирам от дискусията между колегите, 5W-товите крушки горят/стапят светловодни пътеки! На таблото пише изрично да се сложи крушка с максимална мощност 3W... Откъде тогава са се появили 5W-товите крушки на моето табло (средната е 5W, останалите две са по 3W)? На мен ми изглеждат като да са си съвсем оригинални на BMW, не са "преобразувани" допълнително... Имате ли просто обяснение на тази мистерия?
И тук идва мястото да задам хумористичен въпрос - а ако сега сложа 3W-това крушка, ще се оправи ли таблото?Или то вече е предало Богу дух?
Няма оправяне освен ако не ги смениш те просто загарят и потъмняват
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- DarkPsy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 Yes-ka 97''
DJJonny диодни крушки за табла видях в Кузмов Елекроникс.
Трябва да мина но все не ми остава време, има и от малките, които са долу те стават но за големите не съм сигурен защото може да не разпръсват светлината.
Трябва да мина но все не ми остава време, има и от малките, които са долу те стават но за големите не съм сигурен защото може да не разпръсват светлината.

- blackndecker
- Потребител
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E9
- Детайли за колата: BMW 320i Coupé 1998 г.
DJJonny написа:blackndecker написа:Значи ако добре разбирам от дискусията между колегите, 5W-товите крушки горят/стапят светловодни пътеки! На таблото пише изрично да се сложи крушка с максимална мощност 3W... Откъде тогава са се появили 5W-товите крушки на моето табло (средната е 5W, останалите две са по 3W)? На мен ми изглеждат като да са си съвсем оригинални на BMW, не са "преобразувани" допълнително... Имате ли просто обяснение на тази мистерия?
И тук идва мястото да задам хумористичен въпрос - а ако сега сложа 3W-това крушка, ще се оправи ли таблото?Или то вече е предало Богу дух?
Няма оправяне освен ако не ги смениш те просто загарят и потъмняват
Да смениш кое? Светловодните пътеки? Как се прави това?
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2