ПЛОВДИВ - седмични сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Re: ПЛОВДИВ - седмични сбирки
днес бях на "SNG" и отстрани на бензиностанцията има огромен паркимг !!! т'ва също е предложение !!!както и "ЕКО" до комина.
но на "OMV" според мен не си залужава да им отдаваме каквото и да било внимание и да се напъваме да хоим при тях
но на "OMV" според мен не си залужава да им отдаваме каквото и да било внимание и да се напъваме да хоим при тях

- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
Може и на ОМВ , но да си паркираме колите пред автосервиза и да си купим от някъде другаде кафе, кола, .... само да им ползваме масите 

... _______
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]
- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
Предлагам да се саберем на ОМВ да си паркираме пред сервиза и ако пак дойдат направо да се преместим на SNG-то
Има няколко оплаквания от нас в 1-во районно
по вътрешна информация.
С 2 думи въпроса е че паркираме вътре не отвън и заемаме местата за другите клиенти на бензиностанцията е горе долу описано в жалбите в едната пишело също така че сме били размествали външната мебелировка което било предпоставка за тяхното по-бързо износване и счупване... тъй че всичко това не е случайно.

С 2 думи въпроса е че паркираме вътре не отвън и заемаме местата за другите клиенти на бензиностанцията е горе долу описано в жалбите в едната пишело също така че сме били размествали външната мебелировка което било предпоставка за тяхното по-бързо износване и счупване... тъй че всичко това не е случайно.
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
DJJonny написа:Има няколко оплаквания от нас в 1-во районнопо вътрешна информация.
"жалби" ...че те били големи смешници

- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Дейба и цървулите смотани.... аз па ако не им окадя посраната бензинджийница...
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
DJJonny написа:Има няколко оплаквания от нас в 1-во районнопо вътрешна информация.
Като за последно да отидем да разместим масите и да си тръгнем.

Не стига че имат жестоки надценки ми и недоволни.Едва ли другите клиенти им правят оборот колкото нас.
Щели да се изтъркат мебелите.Ми да дойдем другия път и с наши пейки и маси.

Баси нещастните дущици има на този свят.

- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
- _BlinG_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G-Power BMW M3 E46
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Kinopi написа:Както каза Наско отиваме ,разместваме и си тръгваме
Джедаите отвръщат на удара!!!

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Не съм съгласен,нали все пак идеята на "БМВ Клуб" е да изчисти имиджа на марката от мутринските години.
Лесно е да направим глупостта,и после като но оплюят,няма да можем да минем с коментара,че не се били форумни ентусиасти,
а някои си случаени минувачи.
Проблема с ОМВ,не е от вчера,а ние се разрастнахме доста,така че е нормално.Смяната на мястото е по-добрия вариант.
Лесно е да направим глупостта,и после като но оплюят,няма да можем да минем с коментара,че не се били форумни ентусиасти,
Проблема с ОМВ,не е от вчера,а ние се разрастнахме доста,така че е нормално.Смяната на мястото е по-добрия вариант.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
pistata9889 написа:Не съм съгласен,нали все пак идеята на "БМВ Клуб" е да изчисти имиджа на марката от мутринските години.
съгласен съм

...като се махнем от там ще си броят мизерния оборот

- Azzazzell
- Потребител
-
- Кара: 320d e46
Колеги виждам че си имате проблеми с мястото за срещи и искам да попитам срещата утре на ОМВ ли ще е и ще се намери ли място и за един новобранец като мен !?!?!

- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
Azzazzell написа:Колеги виждам че си имате проблеми с мястото за срещи и искам да попитам срещата утре на ОМВ ли ще е и ще се намери ли място и за един новобранец като мен !?!?!![]()
винаги има място за още един,а относно омв там ще е ама за кратко и за последно