Съвет за пружини

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Re: Съвет за пружини

Мнение от zvetiko » 16 Юни 2010, 9:20

Сигурно това е варианта за да не изкачат от местата си и да си винаги спокоен-нови или втора ръка ,но оргинални. ;) За мен ходовата част е цяла концепция и не може да смениш само едно нещо.Да кажем при иската ми ,която слава богу накрая продадох, оргиналното спортно окачване нямаше нищо общо с обикновеното.

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 16 Юни 2010, 9:21

Вземи си SUPELX или KILEN те са с OE качество ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 16 Юни 2010, 10:53

Жоро, за да не изкачат повече твоите пружини в движение докато си купиш нови, мога да ти дам един комплект - имам оригиналните и още един комплект предни "спортни" (-60мм).
Съветът ми инак каква марка да си купиш, в случай че приемаш да не са оригинални, е или H&R или Eibach.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 16 Юни 2010, 11:28

Яворе , давай да купувам твоите оригинални и да оправям колата ! Поне знам ,че твойта кола не беше на много километри и няма да са амортизирани :) пак казвам искам да ми вози освен всичко и комфортно колата ,че с тия пътувания с твърдо окачване няма да е никак добре и за мен и за колата.Мерих й геометрията наскоро и се оказа ,че всичко си е точно (между другото ако някой иска повече инфо по този въпрос да ме пита на л.с. или да види във фейсбук-а от този линк :arrow: http://www.facebook.com/#!/photo.php?pi ... 1085153067)

Георги Пенчев
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 21 Юли 2010, 15:29

... защото е редно всяка тема да се доведе до своят полезен за всички край искам да кажа ,че вече 2500 км минах с пружините на Явор и колата се движи и "стъпва" много по-спокойно от преди.Много бяха уморени старите пружини , то си е цяло чудо ,че издържаха какво ли не за огромния пробег ... Сега са вече за претопяване някъде а аз отново давам газ спокойно.
Благодаря на Явор Постман :yes:

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към E34