Резервоар на Е34
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Резервоар на Е34
Колеги утре мисля да смъквам оригиналният резервоар на Е34-ката. Купил съм си перформанс такъв и ще монтирам него в багажника с цел олекотяване. Мисълта ми е някой ако е смъквал Е34-ковия да сподели има ли някви тънкости? В каква последователност става процедурата за по лесно итн.? Ако има някви проблеми по размонтирането то поне да съм потготвен психически

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Re: Резервоар на Е34
Колеги помагаите,не само Славянко ще сваля резервоар,аз също ще го правя след 2 месеца.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Да с пластмасов съм. Все пак обаче тоя който съм взел тежи цели 2кгStanchev написа:колега, само да не се окажеш с пластмасов резервоар

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
елементарно е,има две шини отдолу,които са захванати с болтове за гредата под бронята.трябва да се отвори капака в багажника и да се разкачат маркучите и кабелите,и отстрани на гърловината има още един болт,да не го забравиш.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Имаш ли идея колко горе долу тежи цялото това съоражение???kirililiev написа:елементарно е,има две шини отдолу,които са захванати с болтове за гредата под бронята.трябва да се отвори капака в багажника и да се разкачат маркучите и кабелите,и отстрани на гърловината има още един болт,да не го забравиш.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
slavianko написа:Имаш ли идея колко горе долу тежи цялото това съоражение???kirililiev написа:елементарно е,има две шини отдолу,които са захванати с болтове за гредата под бронята.трябва да се отвори капака в багажника и да се разкачат маркучите и кабелите,и отстрани на гърловината има още един болт,да не го забравиш.
13кг. е самият резервоар и другите щуротии по закрепването му ,а бе правилно си си мислил че ще надхвърли 15кг.

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Има бая маркучета и отдушници
Трябва да отвиеш шините и да го пуснеш леко на долу, щото тея маркучи са му от горната страна и са с кофти скобички от тея стиснатите.
Трябва да свалилш и задния подкалник (там малкото парченце) щото част от маркучите стигат до пласмасовото казанче което е за бензиновите пари и седи до гърловината ама от вътре.
После част от маркучите минаваха мисля през няква дупка през гредатаили нещо от сорта.
Абе смъкваш го леко на долу и ще ги видиш сичките неща.
Аз мояита беше седяла цяла зима без бензинова помпа и е текло вътре, и като откачих шините и тва като падна
Оказа се че имаше поне 50 литра вода
Борих се после като прасе с тиква да повдигам и да откачам маркучи и гърловини
А и аз тва упражнение го правих без задна броня, така че тва е улеснило малко нещата

Трябва да отвиеш шините и да го пуснеш леко на долу, щото тея маркучи са му от горната страна и са с кофти скобички от тея стиснатите.
Трябва да свалилш и задния подкалник (там малкото парченце) щото част от маркучите стигат до пласмасовото казанче което е за бензиновите пари и седи до гърловината ама от вътре.
После част от маркучите минаваха мисля през няква дупка през гредатаили нещо от сорта.
Абе смъкваш го леко на долу и ще ги видиш сичките неща.
Аз мояита беше седяла цяла зима без бензинова помпа и е текло вътре, и като откачих шините и тва като падна

Оказа се че имаше поне 50 литра вода

Борих се после като прасе с тиква да повдигам и да откачам маркучи и гърловини

А и аз тва упражнение го правих без задна броня, така че тва е улеснило малко нещата

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Мерси братле. В понеделник ще я правя тая манипулация и ще го имам в предвид това. Задната броня ще я смъкна със сигурност защото искам и от нея да поодрежа тук там с цел олекотяванеИзрода написа: .....

9 мнения
• Страница 1 от 1