Мнения за Магнат
Модератор: Icco
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
Мнения за Магнат
Ако някой е слагал или чувал да сподели впечатления! Цените са много добри, а в момента са и на промоция! На инфо таблото звучаха супер, но всички знаем, че в кола е друго 

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Ма бате земи отучни точно за кви колони говорим модел тва онува за да ти кажем нешо
Магнат като цяло е доста силна фирма и прави страхотни говорители но кажи кои по спецялно те интересуват 

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
По джоба ми, за съжаление
, са само "Ултра", "БуллПауер" и "КарФит", но ако някой е чувал и друго да каже

- F-14
- младши ентусиаст
-
аз съм ползвал БулПауър известно време,след това ТрансФорс.
Както и да е - моите впечатления са крайно положителни на пук на всички дето знаят само Пайнер и разни други масовки.
При БулПауъра тубата 30см...нещо като БулПауър 3000 ли беше ..забравил съм си е много добра инвестиция за цените на които се предлага.
Както и да е - моите впечатления са крайно положителни на пук на всички дето знаят само Пайнер и разни други масовки.
При БулПауъра тубата 30см...нещо като БулПауър 3000 ли беше ..забравил съм си е много добра инвестиция за цените на които се предлага.
МАГНАТ
При магнат сериите се делят на:
Кар Фит-за фабрично вграждане,без решетки,хартиено промазана мембрана,най-ниско в класа на Магнат.
Ултра-следващите след кар фит,хартиена мембрана,подходящи са Ултра 216 или Ултра 213 ,които са компонентни, цените са им 80 и 90лв.
Бул Палър-е най-добре от изброените по-горе,компонентните имат филтър,а не само 1 кондензатор на пищялката,предлага се с различни закрепвания на пищялката.
Така ,че ако Взимаш предпочитай Бъл Полър-те естествено са и по-скъпи от останалите,следващите след тях са Класик,но те са с около 50% по-скъпи и по-добър филтър,полипропиленова мембрана и неодимов магнит на пищялката,дианат много на мощност.
Кар Фит-за фабрично вграждане,без решетки,хартиено промазана мембрана,най-ниско в класа на Магнат.
Ултра-следващите след кар фит,хартиена мембрана,подходящи са Ултра 216 или Ултра 213 ,които са компонентни, цените са им 80 и 90лв.
Бул Палър-е най-добре от изброените по-горе,компонентните имат филтър,а не само 1 кондензатор на пищялката,предлага се с различни закрепвания на пищялката.
Така ,че ако Взимаш предпочитай Бъл Полър-те естествено са и по-скъпи от останалите,следващите след тях са Класик,но те са с около 50% по-скъпи и по-добър филтър,полипропиленова мембрана и неодимов магнит на пищялката,дианат много на мощност.
МАГНАТ
При магнат сериите се делят на:
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
За сега съм взел само елипси Магнат БуллПауер 6930!
Елипси другия месец, че сега джанти, фарове, мигачи, стопове...
Елипси другия месец, че сега джанти, фарове, мигачи, стопове...
- F-14
- младши ентусиаст
-
MAGNAT написа:аз съм с буфер и стъпало и сам много доволен,проблема е че в багажнила на e34 звука се губи
извинете за оф-топика но съм чувал че е34 има една от много добрите акустики за времето си - сиреч предполагам че не си направил правилното разположение...
чувал съм една такава уш добре направена и ми се струваше че свири доста...
не знам защо е било така или за момента ми се е виждало чудо но просто исках да споделя

- MAGNAT
- кандидат ентусиаст
-
може да се оправи проблема при условие че или направя бас рефлекси или сложа буфера на кората,проблема е че не ми се реже кората[/quote]
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
А някой да си търси нови елипси Магнат, щото имам за 60 лв.
///sasho написа:Има ли някакви хубави колони , които да ги сложа на мястото на оригиналните, щото не искам да си дупча кората.
Moga da ti napravq durveni flanci, koito se zakrepvat pod lamarinata - ne se reje kora i prespokoino 6te moje da si sloji6 dori 6x9" elipsi. Cenata na dvete e 35lv. ot MDF 50mm.
dZvero Sound... The funs starts here...
Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Re: Мнения за Магнат
Ачо написа:Ако някой е слагал или чувал да сподели впечатления! Цените са много добри, а в момента са и на промоция! На инфо таблото звучаха супер, но всички знаем, че в кола е друго
ако намериш някой да ти сметне колоните няма да ти бъде друго в колата. колкото до Magnat за тези пари, а в някои случаи и за повече няма да намериш по-добри говорители.
15 мнения
• Страница 1 от 1