Някой да знае нещо за това BMW-Alpina B10 V8?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Някой да знае нещо за това BMW-Alpina B10 V8?
За Алпина няма части в оторизираните сервизи. Пробвайте да напишете ВИН-а на някоя алпина в realOEM.com и там ще ви изпише само един номер за връзка с Алпина 

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Здрасти, човека който може да ти помага във Варна Кар е Жоро
Много е в час, също познавам и други хора. Ако искаш ела на сбирка, събирамесе всяка неделя и ще те свържeм с доста хора...
Успех, страхотна кола

Успех, страхотна кола

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Искам едно да попитам... за чии ти е Алпина, като има М5????
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Щото Алпината е почти като М5, а потдръжката е наполовина, да не кажа повече!
Един много бърз въпрос!На големия борд компютър, как се променя езика, щото на тоя немски, бъкел не му фащам?
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
mityo105 написа:Един много бърз въпрос!На големия борд компютър, как се променя езика, щото на тоя немски, бъкел не му фащам?
Ако си с навигация - от там,ако си с МИД само с някакъв диагностичен тестер

Още един въпрос, как се изключва напълно ДСЦто!Като цъкна веднъж светва триъгълника, но по поведението на колата се усеща че не е напълно изключено!Как трябва да се задържи ли и аз нз за да се изключи напълно!
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Щом светне на таблото значи е изключено, само 1 път трябва да натиснеш копчето (предполагам си с автомат и оттам идва целия ти 'проблем'..)
Даваи снимки да видиме каква алпина си взел
Даваи снимки да видиме каква алпина си взел
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
mityo105 написа:Още един въпрос, как се изключва напълно ДСЦто!Като цъкна веднъж светва триъгълника, но по поведението на колата се усеща че не е напълно изключено!Как трябва да се задържи ли и аз нз за да се изключи напълно!
Какво точно търсиш като усещане? Имаш 25% шпер, би трябвало доволно да врътка задницата, но все пак си е тежка колата.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
mityo105 написа:Още един въпрос, как се изключва напълно ДСЦто!Като цъкна веднъж светва триъгълника, но по поведението на колата се усеща че не е напълно изключено!Как трябва да се задържи ли и аз нз за да се изключи напълно!
Задръж копчето натиснато за 10сек. После за да се включи отново трябва да изгасиш колата и да я запалиш отново .
Айде отивай да пробваш

Предполагах че ще има такива коментари, от рода какво търсиш!Достатъчно километри имам настрани с вратите, макар и да не е с БМВ, та да знам какво търся!Към иванов, след като го задържа толкова дълго, изгасва и си е включено ДСЦто!Наистина трябва да я изгася и да я изчакам 1 минута докато се ресетне и мога пак да го изключвам!Автомата не е проблем, щото колата има мощност в изобилие за подобни изпълнения, просто блокажа пречи да тръгне настрани!
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
mityo105 написа:Предполагах че ще има такива коментари, от рода какво търсиш!Достатъчно километри имам настрани с вратите, макар и да не е с БМВ, та да знам какво търся!Към иванов, след като го задържа толкова дълго, изгасва и си е включено ДСЦто!Наистина трябва да я изгася и да я изчакам 1 минута докато се ресетне и мога пак да го изключвам!Автомата не е проблем, щото колата има мощност в изобилие за подобни изпълнения, просто блокажа пречи да тръгне настрани!

Не съм с рогата, не ме разбирайте погрешно, просто има едно свойство на бг форумите, ато питаш нещо, веднага всеки почва да ти обяснява, как всъщност ти това дето го питаш не те интересува и проблема е в това че не разбираш, не умееш и т.н.В случая не беше точно така, просто изках да уточня че съм запознат с карането настрани и ми трябва начина за изключване на ДСЦто!Без лоши чувства, не искам никой да убидя, поздрави колеги!
- robkobg
- Потребител
-
- Детайли за колата: e39
Провери с диагностика дали DSC модула е DSC III.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Махни бушона на ДСЦ-то щом мислиш че не се изключва напълно и кажи има ли разлика но едва ли.. 

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3