Добре дошъл на новия колега модератор в Е34/Е32
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- prestige6969
- кандидат ентусиаст
-
Re: Добре дошъл на новия колега модератор в Е34/Е32
Честито и от мен на колегата! Отговорността и задълженията като модератор са особено важни,пожелавам да се приобщават все повече хора,които имат принос и любов към Е34! Това остава дълбоко в сърцето завинаги! Добре дошъл Тошко!
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Много се радвам за tsb_bg. Винаги съм му чел постовете с удоволствие, а в тях има само техническа умисъл и много познания. Готов да помогне винаги с каквото може. 

- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Честито на колегата нека има по-малко постове за затриване както и още повече смислени и полезни теми в най-добрия технически раздел в форума,

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- morkodan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46
- Мечтае да кара: М6
Честито и от мен 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Не знам с тия две Е-39-ки дали е подходящ-може да е позабравил доста неща за Е34 защото проблемите при Е39 са сериозни и скъпи.Освен това заключи и премести повече теми за 2 дни отколкото Явор и Жоро за половин година-значи сериозно началничастване ще падне.
Добре си дошъл под нова форма ,колега.

Добре си дошъл под нова форма ,колега.

zvetiko написа:Не знам с тия две Е-39-ки дали е подходящ-може да е позабравил доста неща за Е34 защото проблемите при Е39 са сериозни и скъпи
Ако има по-подходящ човек за тази задача да заповяда, аз бях поканен да върша тази работа, т.е. някой е преценил, че съм подходящ, което не значи че ако преценката е била грешна или неточна това не може да се поправи.
zvetiko написа:Освен това заключи и премести повече теми за 2 дни отколкото Явор и Жоро за половин година-значи сериозно началничастване ще падне.
Ако мислиш, че някоя от темите по които съм "началничествал" е все още актуална и може да се добави нещо смислено по нея (а не само чат и спам) кажи и ще преценим дали да я отключим.
Аз мисля,че колегата по-горе се шегува
Добре дошъл и от мен

Добре дошъл и от мен

by ''kompleksa''
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
ivan. написа:Аз мисля,че колегата по-горе се шегува![]()
Добре дошъл и от мен
Ванка ,напълно си прав.

tsb_bg,всичко е в кръга на шегата ,иначе форума ще стане малко постен;)-доста неща съм научил от теб за Е34,темите бяха пипнати основателно и с удоволствие ще се съобразявам с изискванията ти защото знам,че ще бъдат правилни.

По присъствието ти във форума мога да предположа, че поста ти е в кръга на шегата, а колкото до отговора ми - просто исках да кажа, че ако по някави причини някой не е разбран правилно, определена тема е заключена или конкретно мнение не е одобрено винаги има място за коментар и съответни промени при наличие на разумни аргументи ...
Колкото до майтапа, според мен сухото (енциклопедично) поднасяне на факти и данни определено не допринася за колегиалната и приятелска атмосфера която всички търсим в този форум и смятам, че това е основното свързва всички които питат и помагат тук.
Иначе информация има достатъчно (специализирана литература, интернет и т.н.) за да може човек да "чете като за изпит".
Мисля, че форума далеч не трябва да е само източник на коцентрирана техническа информация на български език, а място и средство за създаване на лични контакти и взаимопомощ между хора с различни знания и опит, свързани с обща идея и проблеми ...
Успех и повече приятни моменти на всички колеги съфорумници
Колкото до майтапа, според мен сухото (енциклопедично) поднасяне на факти и данни определено не допринася за колегиалната и приятелска атмосфера която всички търсим в този форум и смятам, че това е основното свързва всички които питат и помагат тук.
Иначе информация има достатъчно (специализирана литература, интернет и т.н.) за да може човек да "чете като за изпит".
Мисля, че форума далеч не трябва да е само източник на коцентрирана техническа информация на български език, а място и средство за създаване на лични контакти и взаимопомощ между хора с различни знания и опит, свързани с обща идея и проблеми ...
Успех и повече приятни моменти на всички колеги съфорумници

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2