Информация относно кола от мобиле.бг?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Информация относно кола от мобиле.бг?
Здравейте.Понеже в момента си търся автомобил (първия ми
) и ровя из сайтовете с обяви и вчера попаднах на следната обява.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Та исках да попитам някой дали има информация за състоянието й,дали има някакви проблеми и всъщност обявата реална ли е?
П.С. съмнява ме дали снимките отговарят на колата която се продава,защото на тях поне не си личат някакви проблеми,а в сравнение с другите 30ки на тая цена разликата е доста.Нямам възможност да я погледна в момента,защото е далече от мен и затова разчитам на вас ако някой я е гледал
.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Та исках да попитам някой дали има информация за състоянието й,дали има някакви проблеми и всъщност обявата реална ли е?
П.С. съмнява ме дали снимките отговарят на колата която се продава,защото на тях поне не си личат някакви проблеми,а в сравнение с другите 30ки на тая цена разликата е доста.Нямам възможност да я погледна в момента,защото е далече от мен и затова разчитам на вас ако някой я е гледал

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Re: Информация относно кола от мобиле.бг?
За близо месец няма начиню да не е продадена, освен ако няма някакъв много сериозен проблем.

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Да му е честит на новият собственик 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
Мисля, че имаше още една е30ска в мобилето, чиято обява изглеждаше също толкова нереална 

сериозен, колко да е сериозен за тези пари 

virtue and tranquillity
bigmurzi написа:Да му е честит на новият собственик

uCnaHeTcA написа:Мисля, че имаше още една е30ска в мобилето, чиято обява изглеждаше също толкова нереална
да не е една черна(леко матова) 320 89та за 2300.ако е тази която мисля изглежда доста свежа поне отвън,ама кой знае

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Добре де, някой обади ли се да провери за какво иде реч, защото много често или цената не е посочената или колата не е тази на снимките?! 

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
Аз когато видях обявата още същия ден когато е пусната си помислих, че не е реална.Стори ми се невъзможно кола в такова състояние да е на такава цена.Така или иначе нямах пари да я взема, затова и не се обадих 

Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- NLefterov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 320is touring
Звънях на телефона няколко дни след като излезе обявата и човека отсреща ми каза "Колата е продадена".
Но това е обява тип "Да ми звъни телефона вижте колко съм търсен"
Но това е обява тип "Да ми звъни телефона вижте колко съм търсен"

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
аз като я видях тая обява чак смешно ми стана..... най малко че дори най грохналото кабрио е30 двоен стоп върви около 3000 лв
а това още като го видиш и в очите ти се набиват ББС РС които само те струват над 1000 лв
и така просто плакнеш поглед засмиваш се малко и продължаваш надоло с курниците 
а това още като го видиш и в очите ти се набиват ББС РС които само те струват над 1000 лв

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- hhhman
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30
колата си е била добре доколкото знам и е продадена за 2 часа била му дошла с автовоза и не е знаел колко струва в деиствителност и затова е такава цената поне така ми каза един приятел които се е обадил

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
и аз така предположих.... ма може това да са измислици за да си прай реклама на автокъщата... човек дето има автокъща и продава коли да не знае колко струва дадена кола 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
айде стига толко..да му бяхте пуснали лично 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
14 мнения
• Страница 1 от 1