Пука нещо в колонките
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Пука нещо в колонките
Здравейте колеги. Незнам какво и как, откакто съм взел колата, вече ще стане близо година и половина, като мина през някоя неравност или се поусуче колата по някой калпав път и почва нещо да пука и тропа в колонките. Не скърца, май най-точно пука. Това е в предните колонки, дет' са коланите. И от двете страни. Отварях веднъж едната, махнах кората, гледах нещо разхлабено да има, нема, затворих и се едно нищо, пука и това е. Нямам решение. Ако някой знае, ще съм благодарен, че ми досади яко. Сичко е ок, нема лоп, нема троп, нема скърцане, лопане, това пукане в тези колонки е дерта. Та така.
P.S. Колата е E39 525D Touring.
P.S. Колата е E39 525D Touring.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
Re: Пука нещо в колонките
Колега, аз имах същия проблем. И аз така разглобявах какво ли не и в крайна сметка се оказа, че е от мястото където се закопчава врата, като я затвориш. Имаше тема тук във форума и проблема се решава с малко побългаряване. Навива се малко изолирбанд на мястото на което се захваща закопчалката на врата. Малко кофти го обясних, надявам се да си ме разбрал. Иначе има вариант да пробваш да си нагласиш самата закопчалка. Тя се държи на 2 звезди. Или пък да си купиш нова, но мисля че ще успееш да се оправиш и без това.
ЕДИТ: Ето това е темата, в която е писано за този проблем viewtopic.php?f=35&t=148421&start=0
ЕДИТ: Ето това е темата, в която е писано за този проблем viewtopic.php?f=35&t=148421&start=0
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Пука нещо в колонките
Ха ха ха, аз взех че направих точно това, от горенаписаното и воала, колата стана друга. Мъжката през дупките, нема хло,п нема троп. Не можах да повярвам. Благодаря колега, темата е аут.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
5 мнения
• Страница 1 от 1