Някой да знае нещо за това BMW-Alpina B10 V8?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Някой да знае нещо за това BMW-Alpina B10 V8?
Погледнах тук там, но точно за този модел не видях нищо. Реално цената ми се вижда ниска, за това което е. Някой знае ли подробности за този модел, а още по-добре ще е, ако някой се е качвал на такова нещо.
http://www.autoscout24.es/Details.aspx?id=176479555
http://www.autoscout24.es/Details.aspx?id=176479555
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Някой да знае нещо за това чудовище?
280km/h му дават по книга...
има ли такова чудо в Бг?

Мислех да изчакам малко, докато минат регистрации и всичко, но явно съдбата не чака!Та миналата седмица си докарах едно такова от Виена, дори обявата му течеше точно в този сайт!Колата е 347 коня с мотора 4.6и на Х5 е53 2000 година!Снимки ще има след сряда като мина КАТ!Дочух че има още една в Бг но нито знам в кой град е нито на кого е!Ако имате въпроси задавайте, ще се опитам да отговоря на всички!Поздрави, колеги!
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Ако не е тайна, цената подобна ли беше? Пиши повече за нея, как се държи на пътя, изобщо всичко каквото се сетиш.
- b0k0
- селянина с колелото
-
- Кара: тролей
- Мечтае да кара: влак
мечти... мечти... иначе и на мен цената ми се вижда ниска..
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Разгледах и в Германия, точно толкова вървят и там, на тия километри. Има и по-евтини, но на повечко км. Явно цената е нормална, като цяло.
Ами, какво да кажа, колата е страхотна, вози изненадващо приятно и в същото време е страшно стабилна в завоите!Уж е на 150К реални и съм сколонен да вярвам че ако не толкова, поне е на много близки до тези километри, защото е изключително запазена и като интериор и като екстериор!Естествено има сервизна книжка, аз съм 3ти собственик, предишните двама са приятели и колата им е била винаги 2ра за събота и неделя!
Цените са от 5000-7000 до около 20000К евро, в зависимост от година, километри, състояние и т.н. Моята до тук ми е стъпила на 11К, като в това се включва и пътя до БГ!Имаше много сериозен пазарлък и човека ми отби прилична сума от цената!Колата вече ходи на няколко сервиза, а също и предстои ходене и до Варна Карс за пълна диагностика, но на първо четене всичко е ОК!Снимки ще има, но както казах, нека първо да я регистрирам, че в момента е адски мръсна и скрита в гараж от лоши очи!Знам че на всички истински фенове на марката ви е страшно любопитно да я видите, спокойно и това ще стане, търпение само....
Цените са от 5000-7000 до около 20000К евро, в зависимост от година, километри, състояние и т.н. Моята до тук ми е стъпила на 11К, като в това се включва и пътя до БГ!Имаше много сериозен пазарлък и човека ми отби прилична сума от цената!Колата вече ходи на няколко сервиза, а също и предстои ходене и до Варна Карс за пълна диагностика, но на първо четене всичко е ОК!Снимки ще има, но както казах, нека първо да я регистрирам, че в момента е адски мръсна и скрита в гараж от лоши очи!Знам че на всички истински фенове на марката ви е страшно любопитно да я видите, спокойно и това ще стане, търпение само....
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Re: Някой да знае нещо за това BMW-Alpina B10 V8?
Всичко на всичко са произведени от B10 V8:
седани -1061
комби- 234
http://www.alpina-archive.com/?cat=393
седани -1061
комби- 234
http://www.alpina-archive.com/?cat=393
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Това което знам за този автомобил е, че поддръжката е "мама и тати" 

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
Чак мама и тати не е, или по точно от моя гледна точка е поносима!Естествено за хора които да речем им се вижда скъпа потдръжката на 320 да речем, на Алпината наистина ще им дойде премножко!Общо взето повечето неща са аналогични с 540и, с много малки изключения!
Иначе като интересна информация, днес се опитах да я регистрирам в КАТ!Неслучайно казвам опитах, защото се оказа че в КАТ Варна нямат такъв модел кола в базата данни и отложихме малко начинанието(до петък).Дай боже тогава да стане и вече ще направя отделна тема със снимки и всичко както си трябва!Поздрави!
Иначе като интересна информация, днес се опитах да я регистрирам в КАТ!Неслучайно казвам опитах, защото се оказа че в КАТ Варна нямат такъв модел кола в базата данни и отложихме малко начинанието(до петък).Дай боже тогава да стане и вече ще направя отделна тема със снимки и всичко както си трябва!Поздрави!
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
mityo105 написа:Чак мама и тати не е, или по точно от моя гледна точка е поносима!Естествено за хора които да речем им се вижда скъпа потдръжката на 320 да речем, на Алпината наистина ще им дойде премножко!Общо взето повечето неща са аналогични с 540и, с много малки изключения!
Приготви се за дълго ходене по комисии докато я регистрираш

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
mityo105 написа:Мислех да изчакам малко, докато минат регистрации и всичко, но явно съдбата не чака!Та миналата седмица си докарах едно такова от Виена, дори обявата му течеше точно в този сайт!Колата е 347 коня с мотора 4.6и на Х5 е53 2000 година!Снимки ще има след сряда като мина КАТ!Дочух че има още една в Бг но нито знам в кой град е нито на кого е!Ако имате въпроси задавайте, ще се опитам да отговоря на всички!Поздрави, колеги!
Хич не се занимавай с оторизирани сервизи. Колкото и да не ти идва нагорно поддръжката, си е излишно да се дават пари за глупости. Отивай при ivanov 530d, хем ти е наблизо, хем и по софт и по знания не им отстъпва. А и този бензинов мотор може пък да му е интересен, че е полудял по дизелите

Мерси за информацията, ще го вида тоя човек който ми препоръчахте.Иначе за втория номер на рамата, нямаше проблеми, защото в документите на колата си пише че номера е пренабиван, освен това аз ходих там с един много вътрешен човек и всичко около комисията мина много бързо!Остана проблема с липсата на такъв модел в базата данни.Дай боже утре всичко да е ОК и ще пускам фотосесията!
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
mityo105 написа:Мерси за информацията, ще го вида тоя човек който ми препоръчахте.
Тоя човек е писал 2 мнения над теб

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3