Открадната - СА 3232 КН
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Открадната - СА 3232 КН
Въпреки, че не съм от София, ще се оглеждам в 2 града за нея
Успех със застрахователите и искрено съчувствам 

- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
на нас преди ни крадоха кола и до 2 4аса се обадиха за откуп!не са ли ти звъняли?
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Бе аз и във физиономия тетрадка видях ама незнаех че е твоята,работя в дружба и се оглеждам ако има нещо ше звънна или на теб или на алекс че с него се познавам лично!!!Искрено съжалявам!!! 

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
Колега преди 2 часа се пребрах от варна и кола с такова описание и такъв номер ме изпревари но беше с ТАЗОВЕ не с джанти!!!
- fenixsz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d
- Мечтае да кара: M
BMWPower написа:titto написа:BMWPower написа:Не виждам какво ви пречат апашите ,това им е работата ,от това разбират и това вършат ,виновни са тея кадето ги карат да го вършат и набелязват желаната кола .........
fenixsz написа:Много е просто.
Ако няма апаши, няма да има поръчители и обратно. Не мога да проумея, че размишляваш по този начин... Досег с "контингента"...?
Колеги аз ви казвам каква е реалността ,апашите не са виновни работа като работа ако няма хора които да поръчват колите те се пренасочват към други дейности ,ловки хора са -приспособими![]()
Колкото и да си блъскаш главата няма да ме разбереш ,не гледай филми по кабеларката и да си мислеш че и в живота е така![]()
От мене стига толкоз спам че и без това си казахме твърде много ,желая успех на колегата дано да я намери или да му я платят макар че първото е малко вероятно и моля без злъчни изкавания срещу автокрадците и те са хора просто това им е работата
Сори за оффа!
Едно общество се гради на етични принципи, закони и обичаи. По принцип всичко е организирано така, че да не противоречи на благосъстоянието на другия, а точно обратното да спомага за увеличаване на общото благосъстояние, като всеки се специализара в нещо, което носи ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ на обществото като цяло. Кражбата е редуциране на стойност на обществото. Това е бъцил, който смуче от останалите... Най-просто казано, работата и дейността на човек трябва да е полезна за обществото като цяло. Темата е дълга, но това е казано накратко.
Това, че в БГ много хора го намират кражбата за нещо нормално и етично/морално, то затова и ние сме на такъв "хал" и ще се продължава с оплакванията що са ни толкова ниски заплатите. Отговора е много прост - Обществото ни не носи достатъчно ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ.
DriveCalc.com/bg
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Pesho_1 написа:Колега преди 2 часа се пребрах от варна и кола с такова описание и такъв номер ме изпревари но беше с ТАЗОВЕ не с джанти!!!
Е защо не звънна на колегата?! Звънни на полицията, на някой?!?!

Тука, във форума като го напишеш е "голям праз"

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Аз звънях вече.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
barty написа:Pesho_1 написа:Колега преди 2 часа се пребрах от варна и кола с такова описание и такъв номер ме изпревари но беше с ТАЗОВЕ не с джанти!!!
Е защо не звънна на колегата?! Звънни на полицията, на някой?!?!![]()
![]()
![]()
Aз не мисля ,че е ''голям праз'' във форума, защото всеки ще се огледа повече,от колкото полицай чакащ да му мине смяната.
Някакси вярвам,че тази кола ще се намери-само се моля някой колега да я засече в движение и да се намери и кола и ''джамбаз''.

by ''kompleksa''
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
ivan. написа:barty написа:Pesho_1 написа:Колега преди 2 часа се пребрах от варна и кола с такова описание и такъв номер ме изпревари но беше с ТАЗОВЕ не с джанти!!!
Е защо не звънна на колегата?! Звънни на полицията, на някой?!?!![]()
![]()
![]()
Aз не мисля ,че е ''голям праз'' във форума, защото всеки ще се огледа повече,от колкото полицай чакащ да му мине смяната.
Някакси вярвам,че тази кола ще се намери-само се моля някой колега да я засече в движение и да се намери и кола и ''джамбаз''.
Аз също се надявам да се случи точно това !!!
Най ме е яд,че на колега колата се кара из Българията ...минава си покрай патрулите на КАТ

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
Само да вметна че има същата черна е39 (незнам за салона само) с номер СА 3232, но с различни букви накрая. Иначе знам че системата за наблюдение в софия засича обявените за крадени коли и изпраща сигнал.
Know the rule so that you can break the rule.
Аз нищо не разбрах от предното мнение,но
-индивидуал естейт -дори не всички тук знаят какво е;
-м ковите елементи са стойностни и идентични само за ентусиасти,за другите са просто ''готино бмв''.
За тези неща пари ще даде само някой от ''нас'',колеги
вместо да псувате джамбазите,помислете,когато купувате нещо такова на оферта от съмнителен продавач,защото има ли такъв пазар ,то ние го позволяваме,на гърба на нас си и търсещи следващия ден не само ефтинозакупените неша ,а само колата.
Сега предлагам тук да се напише ВИН-А на колата,всеки преди да му се свали нещо от дадена кола да огледа около бомбетата.
Едно е истина-няма къде да изчезне
Бмв части-в бмв форум.
Ако сме единни ,а не да се радваме на новите ни м брони------ще стане весело за мушмуроците
-индивидуал естейт -дори не всички тук знаят какво е;
-м ковите елементи са стойностни и идентични само за ентусиасти,за другите са просто ''готино бмв''.
За тези неща пари ще даде само някой от ''нас'',колеги

вместо да псувате джамбазите,помислете,когато купувате нещо такова на оферта от съмнителен продавач,защото има ли такъв пазар ,то ние го позволяваме,на гърба на нас си и търсещи следващия ден не само ефтинозакупените неша ,а само колата.
Сега предлагам тук да се напише ВИН-А на колата,всеки преди да му се свали нещо от дадена кола да огледа около бомбетата.
Едно е истина-няма къде да изчезне

Ако сме единни ,а не да се радваме на новите ни м брони------ще стане весело за мушмуроците

by ''kompleksa''
ivan. написа:Аз нищо не разбрах от предното мнение,но
В софия има черно/тъмно синьо е39 с М пакет с номер СА 3232, но накрая не е КН, а е с други букви накрая.
Know the rule so that you can break the rule.
- Maratilov e34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525i
Колега искрено ти сачуствам аз с6то 6те си отвариям очите.
И един мармот завиваше шоколада в калници от Опел
- ///ALPINA\\\
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Трите букви да крещят
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
ако колата се кара из българия
едва ли ще е със същия номер
едва ли ще е със същия номер

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.