Открадната - СА 3232 КН
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Открадната - СА 3232 КН
КИРО написа:Бах мааму ......пак ли нема да спиме спокойно заради тия коли,ше се оглеждам и аз.Дано се появи някъде.....
Трябва да помислиме да се организираме и да спреме навреме джамбазите.......
Е тука си много прав.Крайно време е.
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Искренно се надявам да я намерят непокътната в най-скоро време.А за апашите ...нямам думи..

- kik666
- е34 фенче
-
- Кара: мфили
- Детайли за колата: бензинояд
наскоро един познат изгоря с едно е60 пак от Дружба така и не се намери макар че има яко жокери явно ги крадат за износ

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Имаш едни очи от мене,но не тай големи надежди да си намериш колата. Или е на части или е извън бг вече.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- fast or stupid
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: неква джипка
Дано иа намерат по скоро и аз ще се оглеждам
Re: СА 3232 КН
Bexim написа:
ПП Аз за Бул инс и Лев инс съм чувал за доста вдигнати коли. В Армеец знам, че не се пипат.
Аз за това съм в Армеец. Даваш си парите, но поне знаеш, че никой нама да ти пипне колата.
П.С. Много неприятно за колата колега, стискам палци да се намери възможно най-бързо.
- B1ZzY_BMW
-
320i
-
- Кара: BMW E61 BMW E36
- Мечтае да кара: Мковица
- Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.
Смърт за тиа дет са я зели

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Re: СА 3232 КН
Wpb19 написа:Bexim написа:
ПП Аз за Бул инс и Лев инс съм чувал за доста вдигнати коли. В Армеец знам, че не се пипат.
Аз за това съм в Армеец. Даваш си парите, но поне знаеш, че никой нама да ти пипне колата.
П.С. Много неприятно за колата колега, стискам палци да се намери възможно най-бързо.
Искрено съчуствие знам как се чуства защото и аз го изпитах това преди година така и не се намери моита! Ще се оглеждам ! А относно Армеец

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Не бях влизал във форума, съжалявам за случилото се! Аз лично по-хубава Е39, не ///М не съм виждал, което ме навежда на мисълта, че колата е поръчана и вече е в чужбина... най-вероятно Албания, Косово, че за Русия е старичка. Дано поне ти платят безпроблемно булинс...
Never mistake motion for action...
- jordao75
- младши ентусиаст
-
- Кара: 520 i 97
Leon написа:Не бях влизал във форума, съжалявам за случилото се! Аз лично по-хубава Е39, не ///М не съм виждал, което ме навежда на мисълта, че колата е поръчана и вече е в чужбина... най-вероятно Албания, Косово, че за Русия е старичка. Дано поне ти платят безпроблемно булинс...
И аз така мисля,но ще се оглеждам.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Искрено съчувствам на колегата...
Направо не мога да си представя какво му е...
Дано се намери колата... А ако наистина е набройкана и поръчана от чужбина точно тази...
с 200 да се размаже гадта мръсна албанска, косовска или квато е там....

Дано се намери колата... А ако наистина е набройкана и поръчана от чужбина точно тази...

- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
Не виждам какво ви пречат апашите ,това им е работата ,от това разбират и това вършат ,виновни са тея кадето ги карат да го вършат и набелязват желаната кола .
ПС:Нищо лично но колата едва ли ще се намери най вероятно вече е разглобена ,а относно колегите които казаха че е набелязана за износ мисля че не са прави но аз от каде да знам
Колега работи по въпроса със каското там ти е надеждата ,а това каде е застрахована няма никакво значение ,има хора кадето работят самостоятелно и не бръснат никой
ПС:Нищо лично но колата едва ли ще се намери най вероятно вече е разглобена ,а относно колегите които казаха че е набелязана за износ мисля че не са прави но аз от каде да знам

Колега работи по въпроса със каското там ти е надеждата ,а това каде е застрахована няма никакво значение ,има хора кадето работят самостоятелно и не бръснат никой

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- fenixsz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d
- Мечтае да кара: M
BMWPower написа:Не виждам какво ви пречат апашите ,това им е работата ,от това разбират и това вършат ,виновни са тея кадето ги карат да го вършат и набелязват желаната кола .
Много е просто.
Ако няма апаши, няма да има поръчители и обратно. Не мога да проумея, че размишляваш по този начин... Досег с "контингента"...?
DriveCalc.com/bg
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
BMWPower написа:Не виждам какво ви пречат апашите ,това им е работата ,от това разбират и това вършат ,виновни са тея кадето ги карат да го вършат и набелязват желаната кола .........

fenixsz написа:Много е просто.
Ако няма апаши, няма да има поръчители и обратно. Не мога да проумея, че размишляваш по този начин... Досег с "контингента"...?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"