Открадната - СА 3232 КН
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Alexander Alexandrov
- кандидат ентусиаст
-
Re: СА 3232 КН
badsharki написа:Искрено съчувствам за уникалната Е39 колега.![]()
И да не си останем само със съчувствията, аз лично от утре почвам да оглеждам всяка Е39 която видя. Едва ли някой ще си се вози спокойно с нея по улиците на София, но пък надеждата умира последна.
Следващия месец забрави да я видиш по пътищата(ако са профита)
Маса народ напусна селското стопанство и влезе в родния ШОУБИЗНЕС
- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 525 тдс 11.98г
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Вчера вечерта я докарах от бояжия, с новата броня и без забележки. Беше пред блока, там седи от 3 години...
Има каско в БулИнс, валидно, направо не знам какво се случва.. всички ми казаха че е невъзможно кола на БулИнс да изчезне, е да ама я няма. Силно се надявам да се намери и да си я получа пак. Ако някой мерно нещо някъде да звъни!
Има каско в БулИнс, валидно, направо не знам какво се случва.. всички ми казаха че е невъзможно кола на БулИнс да изчезне, е да ама я няма. Силно се надявам да се намери и да си я получа пак. Ако някой мерно нещо някъде да звъни!
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Баси м*йката
И аз несъм чувал да пипат на БулИнс,но сега е голям глад и просто не подбират явно.
Дано скоро да ти я върнат.

И аз несъм чувал да пипат на БулИнс,но сега е голям глад и просто не подбират явно.
Дано скоро да ти я върнат.
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
Ще се оглеждаме и тук.Кофти случка.Дано е с хепи енд...Дори и подобна да видя,ще звънна!
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Съжалявам много за случилото се колега. Дано да се открие твоята кола, наистина е голяма красавица.
Колкото до булинс, наистина е започнало яко да се краде. На един приятел откраднаха голф 4 2003 година, който беше като нов. Започнахме да разпитваме и се оказа че напоследък има доста случаи на откраднати коли и на булинс и дори на армеец, което е много жалко, нямаме вече никаква сигурност.
Колкото до булинс, наистина е започнало яко да се краде. На един приятел откраднаха голф 4 2003 година, който беше като нов. Започнахме да разпитваме и се оказа че напоследък има доста случаи на откраднати коли и на булинс и дори на армеец, което е много жалко, нямаме вече никаква сигурност.
- boris_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d
Ех, много неприятна ситуация
Аз ще се оглеждам също, ако е някъде по улиците няма как да я пропуснем...

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Giorceto написа:Силно се надявам да се намери и да си я получа пак.
По-добре се моли да не се намери въобще, защото ако се намери, това което е останало от нея няма да ти хареса, а застрахователя няма да ти плати съвсем нищо

Кофти ситуация наистина, дано поне не те бавят много със застраховката.
Излишно е да го казвам, че всеки един от нас ще се оглежда за такава кола...най-малкото, че всеки от този подфорум се заглежда 5-ца с М-пакет
Лошото е и да я видим, тя със сигурност няма да е с този регистрационен номер. За всеки случай записах телефона ти ако нещо мерна...най-малкото защото бих искал и аз да получа такова отношение ако нещо се случи с моята кола
Аз като я взех моята кола я държах няколко седмици пред блока и много ме наплашиха, че може да я откраднат и да я оглозгат...да и вземат брони, фарове, навигации и прочие и после да я оставят накъде. Така застрахователите няма да платят и лев.
Наистина се надявам да ти се намери колата цяла...защото в противен случай със сигурност ще си назад даже и каското да ти плати. Не познаваш ли някои "тъмни субекти" да ударят едно рамо?

Аз като я взех моята кола я държах няколко седмици пред блока и много ме наплашиха, че може да я откраднат и да я оглозгат...да и вземат брони, фарове, навигации и прочие и после да я оставят накъде. Така застрахователите няма да платят и лев.
Наистина се надявам да ти се намери колата цяла...защото в противен случай със сигурност ще си назад даже и каското да ти плати. Не познаваш ли някои "тъмни субекти" да ударят едно рамо?
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
съчувствам ти колега, няма по гадно да станеш сутринта и да не си намериш колата, случвало ми се е
дано я намериш. ще се оглеждам и аз.

- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
Хубавото на индивидуалите е че привличат много внимание с кожата и волана .
Съчустваме колега и ще се оглеждаме дори и да е с друг номер !
Съчустваме колега и ще се оглеждаме дори и да е с друг номер !
- _-^Pampi^-_
- Потребител
-
Giorceto написа:Вчера вечерта я докарах от бояжия, с новата броня и без забележки. Беше пред блока, там седи от 3 години...
Съжалявам колега, гадна история....
Но от 3 години да не е пипната и сега след обслужване в сервиз....я вдигнаха цялата... Странно...
Съмнява ме дали в сервиза не са направили дубликат на ключа и са я отнесли по интелигентен начин.
Надявам се всичко да завърши с добър край.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....колега, по-добре чакай да ти плати застрахователя цялата кола. явно нещата са изпипани....застраховани коли не се крадат така лесно. не искам да те обезкуражавам, но вероятно вече е разглобена и е пусната за части. следи ако искаш тези обяви.....иначе съчувствам ти за случката! кофти е, че като вземеш парите бая ще търсиш за друга аналогична красавица! много гадно....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- car_manqk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
Те такива крадени не се пускат в нета на части а просто почти жялата кола се прехвърля в друга такава (която е на дроб сигурно) ако е вдигната за части де ... откуп надали ще искат при положение че има каско !?!? Но както каза един колега по горе по добре да ти я платят и да не я видиш щото по познати и на баща ми му крадоха колите за откуп после ги връщаха в укаяно състояние прегрели изпочупени ...

- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
Много неприятна случка колега
Надяваи се да не те въртят много с каското.На наще им откраднаха VW Passat,беше купен като нов.Беше каран доста от наще и естествено цената на колите знаете с километрите и тн. летят надолу.Обадиха се да искат 15 000 за да му я върнат,но той-"Пари на крадци не давал"и това беше за колата не се чу нищо повече.През това време бащата си изгуби съня,но след около 6-7 месеца ходене по-застрохаватели,полиция,писане обяснения..една камара бумащина изплатиха колата на почти 100% от цената,за която беше купена.Бащата сега вика-"Що не ми звъннат пак,да ги почерпя по -бира".Колега найстина,ако колата е застрахована на максималната сума(надявам се да е така)започвай да се разправяш с Бул Инс,че ще те разиграват доста.
Успех

Успех