Лагер на амортесьор
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Лагер на амортесьор
колеги вазможно ли е да ми почуква от лагера на амортесора-всичко др ми е здраво,а и амортесора не е изпуснал???а може ли пък амортесора да не е изпуснал и пак да почуква-??почукването го има дори когато минавам с дясната гума през дупка,а самото чукане е от ляво??? Дано тая тема не ми я заключат-всеки път нещо обърквам,ама и аз нз какво.здраве да ни е.
edit от модераторския екип:
Започвай всяко изречение с главна буква, след точка или запетайка слагай празно поле (спейс), не позлвай повече от една удивителна или въпросителна и прочети това:
viewtopic.php?f=35&t=56569
ПП. ПИШИ ГРАМОТНО!
edit от модераторския екип:
Започвай всяко изречение с главна буква, след точка или запетайка слагай празно поле (спейс), не позлвай повече от една удивителна или въпросителна и прочети това:
viewtopic.php?f=35&t=56569
ПП. ПИШИ ГРАМОТНО!
- BMW-Beast
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е63 individual
- Мечтае да кара: BMW M6 G-POWER
Re: лагер на амортесор
е много ясно че ако е разбит лагера и ше ти тропа
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
wladio написа:колеги вазможно ли е да ми почуква от лагера на амортесора-всичко др ми е здраво,а и амортесора не е изпуснал???а може ли пък амортесора да не е изпуснал и пак да почуква-??почукването го има дори когато минавам с дясната гума през дупка,а самото чукане е от ляво??? дано тая тема не ми я заключат-всеки път нещо обърквам,ама и аз нз какво.здраве да ни е.
А не е ли възможно просто да ти е разбита рейката ?
Има едно каренце на кормилния прът преди да влезе в рейката като се разбие на моменти мн гадно тропа по дупките
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
ivanov 530d написа:wladio написа:колеги вазможно ли е да ми почуква от лагера на амортесора-всичко др ми е здраво,а и амортесора не е изпуснал???а може ли пък амортесора да не е изпуснал и пак да почуква-??почукването го има дори когато минавам с дясната гума през дупка,а самото чукане е от ляво??? дано тая тема не ми я заключат-всеки път нещо обърквам,ама и аз нз какво.здраве да ни е.
А не е ли възможно просто да ти е разбита рейката ?
И аз съм на това мнение,волана не ти ли е малко по-твърд?
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
тропането е по лявото колело някъде.двг е здрав също и рейката.
7 мнения
• Страница 1 от 1