Проблем с хидравлика и лампа на акумулатор
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с хидравлика и лампа на акумулатор
Здравейте,
Появи се следния проблеми при една 5-ца 2001 год. дизел 520d. Паля снощи да я карам към гаража, като преди това беше карана поне 20-тина километра из София.
Лампата на акумулатора остана да свети червено след запалването и същевременно изчезна хидравликата на волана с това. Някой знае ли от какво може да е проблема?
На някои опели знам че хидравликата е свързана с акумулатора и се нуждае от ток за да функционира нормално и когато не се зарежда акумулатора и тя отказва, но това е в сферата на догатките от моя страна.
Мерси предварително!
Появи се следния проблеми при една 5-ца 2001 год. дизел 520d. Паля снощи да я карам към гаража, като преди това беше карана поне 20-тина километра из София.
Лампата на акумулатора остана да свети червено след запалването и същевременно изчезна хидравликата на волана с това. Някой знае ли от какво може да е проблема?
На някои опели знам че хидравликата е свързана с акумулатора и се нуждае от ток за да функционира нормално и когато не се зарежда акумулатора и тя отказва, но това е в сферата на догатките от моя страна.
Мерси предварително!
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Проблем с хидравлика и лампа на акумулатор
Погледни пистовия ремък дали си е на мястото 

Re: Проблем с хидравлика и лампа на акумулатор
ivanov 530d написа:Погледни пистовия ремък дали си е на мястото
Мерси. Това беше. Ролката на коляновия вал се беше счупила. Интересно как понеже бях спрял. Но я сменихме с ремъците...
3 мнения
• Страница 1 от 1