Скърцане кожен салон в пластмасата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Скърцане кожен салон в пластмасата
С кожен салон съм и особено шофьорската скърца яко , някой разглабял ли е седалката да подложи някакъв дунапрен или нещо подобно да не се търка кожата директно в пластмасата? или идеи как да стане
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Re: Скърцане кожен салон в пластмасата
Намажи салона с препарат за кожа и няма да скърца.
При мен така скърца шофьорската седалка като натискам съединителя (отпред точно под лявото бедро). Като почне да скърца значи е дошло време да мажа кожата.
След намазването изчезват всякакви такива скърцания.
При мен така скърца шофьорската седалка като натискам съединителя (отпред точно под лявото бедро). Като почне да скърца значи е дошло време да мажа кожата.

Мазал сам я с онова на търтле, с млякото дето мажа таблото тя са опира в пластасата острани и за това скърца за това си мислех дали е вазможно да разглобя седалката
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Силикона явно е играл доволно при подготовката за препродажба. Може периодично да минаваш кожата с лек разтвор на веро (меко) там където опира по пластмасите или направо я свали, махни пластмасата и хубаво измий няколко пъти със същия разтвор да измиеш "силикона мале" 

А самото разглабяне сложно ли е , седалката мисля, че ще се справя сам, но самата пластмаса от кожата
дали има някъде снимки на тази манипулация

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
cripti написа:А самото разглабяне сложно ли е , седалката мисля, че ще се справя сам, но самата пластмаса от кожатадали има някъде снимки на тази манипулация
Ето тук --> viewtopic.php?f=35&t=112878&hilit=airbag . Темата е за друго но включва разглобяването на пластмасите. Относно кората отзад на седалката, като погледнеш ниско долу под нея има два болта които я държат.
Днес я разглобих цялата и почистих и намазах с препарат мляко , намаля малко но пак го има, според мен трябвя да се залепи нещо като велур на пластмасата и така няма да го има това гадно скърцане
никои ли не го е правил ?

- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
и мойта седалка скърца некаде долу на облегалката но немога да определа от какво точно е звука 

8 мнения
• Страница 1 от 1