климатика спря да бачка-помагайте
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е53 3.0
климатика спря да бачка-помагайте

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Re: климатика спря да бачка-помагайте
И моят беше така поради липса на фреон, ходи някъде да го погледнат
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
дори и да няма фреон не би ли трябвало да си светнат лампите... пък пресостата няма да даде на компресора да зацепи поради ниското налягане... пробвай с друго управление ако имаш познат наблизо, но като гледам си с климатик и там е мааалко по-трудно като работа от троника... (пусти жила
)

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
колега, и моя е така. Отначало като ми пристигна колата явно е имало малко останал газ и чат пат святкаха лампите на копчетата и оборотите трепваха за секунда. Духваше студено, но адски малко. Но явно и малкото останал фреон се е изпарил и сега колкото и да ги натискам нищо не става. Просто си иска фреон системата за да работи.
ПС: Копчетата за вътршния и Автоматичния режим на вътрешния също искат да работи компресора за да функционират
ПС: Копчетата за вътршния и Автоматичния режим на вътрешния също искат да работи компресора за да функционират

- jullydjs
- ентусиаст
-
Бегаите да пълните климите, 140лв. мисля че струваше, и после през година две само профилактика, кофти ше да е ако издиша от някаде
пп. Минал съм през кво ли не, от поправка на компресор (от три един направих) сваляне на радиатор ( пет пъти го заварявах и на края нов) и пълненето ми беше най малкия проблем
пп. Минал съм през кво ли не, от поправка на компресор (от три един направих) сваляне на радиатор ( пет пъти го заварявах и на края нов) и пълненето ми беше най малкия проблем

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
И я мога, и тате може, ама козата си сака пръч.
...............а климатика- фреон 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
И моя е така,като го напълня напролет,кара цяло лято,догодина пак.........е така вече 4-5 год.Ходих на 100 места,мериха,оцветител вкарваха ,с ултравиолетова лампа го гледаха и неможаха да разберат от къде тече.Накрая един специалист каза,че по принцип всички херметични съдове текат
....Еми,това е положението...иначе в Габрово процедурата е 70-80лв..........ама пък всяка пролет 

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
значи не се варя само аз
И язе съм така-алоо варненци,думайте моля ви се някой дето ги чува тея автоклими че не ми се ходи насляпо при някой разсипник
Вие хубаво всяка година слагате фреон ами филтъра купе сменяте ли го 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Светльо, на околовръснтото последния гараж е сервиз за климатици. Мисля, че Андрей се казваше единя майстор- 0888 788 698. Ходил съм там и бях доволен. И сега ще трябва да отида, че като пуснах климата онзи ден, духаше топло като печка.
Филтър задължитлно трябва да се сменя, щото доста прах има.
п.п. Фреон не трябва да се сменя всяка година, а се допълва системата.Филтъра задължително се сменя.

п.п. Фреон не трябва да се сменя всяка година, а се допълва системата.Филтъра задължително се сменя.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
ktv написа:Светльо, на околовръснтото последния гараж е сервиз за климатици. Мисля, че Андрей се казваше единя майстор- 0888 788 698. Ходил съм там и бях доволен. И сега ще трябва да отида, че като пуснах климата онзи ден, духаше топло като печка.Филтър задължитлно трябва да се сменя, щото доста прах има.
благодаря ти Краси

- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
- Мечтае да кара: пак Е38
Колега ако не успееш да си решиш проблема....0894736264 Веско се казва човека-много проверен! Кажи му че Боби те праща,ше останеш доволен
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Колеги а при запекла перка на климатроника, ще тръгне ли да работи ... ами при по-висока скорост?
- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е53 3.0
bobeca111 написа:Колега ако не успееш да си решиш проблема....0894736264 Веско се казва човека-много проверен! Кажи му че Боби те праща,ше останеш доволен
мерси мн.за бързите отговири колеги

Колега, когато няма фреон в системата,компресора не тръгва.Първо погледни от къде може да ти изпуска.Мястото е мазно и си личи видимо.Задължително си смени игличките ,които са на винтилите за зареждане.успех 

- jullydjs
- ентусиаст
-
Като го закара да го пълнят първо вакумират системата, престоява така малко време и ако не пуска го пълнят 

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3