Къде се намира датчика за километража
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Ghostopher
- Потребител
-
Къде се намира датчика за километража
Колеги, здравейте нов съм във форума, карам бмв е34 520и редовия и ме интересува дали някой от вас знае къде стой датчика за километража, защото моят не работи и смених таблото и пак не иска да отчита и показва километрите ако някой знае да помага. Благодаря предварително
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
Re: Къде се намира датчика за километража
Ghostopher написа:Колеги, здравейте нов съм във форума, карам бмв е34 520и редовия и ме интересува дали някой от вас знае къде стой датчика за километража, защото моят не работи и смених таблото и пак не иска да отчита и показва километрите ако някой знае да помага. Благодаря предварително
Отзад на диф-а

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Re: Къде се намира датчика за километража
Колега, проблема може да ти е , че не контактуват повърхностите между датчика и кабела. Колегата преди мен вече ти каза къде е. Ти само го зачисти и ако можеш-напръскай обилно със контактен спрей. Не са скъпи и са доста разпространени, добре е да го използваш за такива външни детайли, защото се зацапват с мръсотия повече. Мисля че това е проблема, опитай с почистване, да видим какво ще стане. Успех!
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- mitko525tds
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525TDS///E38 728IA
- Мечтае да кара: E34 M5
4 мнения
• Страница 1 от 1