Проблем с музиката ми

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320 D
Мечтае да кара: следващото 320

Проблем с музиката ми

Мнение от nedko » 29 Май 2010, 11:55

Здравейте колеги имам следния проблем:като усилвам и дисплея ми започва да премигва и започва да ми спира музиката :( и това става когато свирят и предните говорители.Колкото повече прехвърлям звука към задните говорители толкова по малко премигва дисплея и съответно спира да прекъсва музиката и ми позволява да усилвам звука,а когато започна да изравнявам към предни говорители си става пак същата премигване и прекъсвания.Имате ли някакви предложения как да го оправя,че ми е неприятно така.Да кажа колата е е30 системата е Pioneer и всички кабели са пускани на ново.Вазможно ли е да се получава някаква утечка или загуба на ток следователно да се получава примерно от не достатъчно дебел и силен +-сов кабел или да търся проблема другаде.Благодаря предварително :yes:
brillantrot team
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Re: Проблем с музиката ми

Мнение от shengi » 29 Май 2010, 18:29

Колега предните говорители към ЦД-то ли са към усиловател ли? Какъв е усилователя цд-то предните говорители какво си използвал като кабели в колата?Пробвай само на предни?Размени чинчовете и пробвай пак.Или може да пробваш с друго цд и/или друг усиловател и ще го хванеш от каде е.Ако и с друг усиловател и цд ги прави същите неща търси някаде по кабелите и предните говорители проблема.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320 D
Мечтае да кара: следващото 320

Мнение от nedko » 31 Май 2010, 14:20

Колега без усилвател съм всичко си е вързано към цд-то пробвал съм и с други цд-та но резултата е същият,а кабелите са обикновен силиконов червен и черен тъй като предните колони не са толкова мощни според мен няма логика да е от кабелите понеже и задните са със същия кабел и с тях нямам проблем,а те са по големи. :dunno:
brillantrot team
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: 318 is

Мнение от valio_silvar_e36 » 08 Юни 2010, 13:17

Щом си без усилвател е ясна работата виж от каде взимаш + за цд-то предполагам е от запалката. Пусни си един нов кабел от акумулатора кам цд-то и трябва да ти премига по малко

Назад към Car аудио и видео