ВАРИАЦИИ НА ТЕМА BMW Business RDS
Модератор: Icco
1 мнение
• Страница 1 от 1
- BVGE
- Потребител
-
- Кара: Е39, X3 E83, Z4, i3
- Мечтае да кара: вече само електромобили
- Детайли за колата: BMW i3 -2015, Z4-2.5i individual, X3 -3.0d, E39 525TDS
ВАРИАЦИИ НА ТЕМА BMW Business RDS
Здравейте колеги, пускам тази тема за тези които са бъркали по на дълбоко в темата за качеството на звука при Е39 - BMW Business RDS. Интересуваме някой играл ли си е с честотната корекция на крайното стъпало. Също така снемали ли сте сигнал преди интеграла на крайното стъпало или модула за усилване и корекция. Аз още не съм разпарчодисал касетофона затова Ви питам някой дали го е правил. По принцип винаги съм бил фен на Alpine и в колите съм имал само инстлации с Alpine и Infinity или JBL за акустика, а и доста инсталаций съм направил с качествени компоненти, но сега ми жал да окепазя конзолата в средата. Тази вложка за 1DIN въобще не ми харесва на това място.
Моята идея е да се оправи честотната корекция и крайното стъпало да стане линеен усилвател U=4.0V, от него към крайно стъпало Alpine 4+1, акустика Infinity 5,2" и се колебая между SUB Infinity туба или фабричната Нокия но преработена, разбира се кондензатор 1.0F и ченджер Alpine.
Ще се радвам да споделите нещо от Вашия опит с замазания звук в Е39.
Icco: За в бъдеще не се опитвай да пишеш цяла тема с удебелен шрифт, както и цвят различен от черния
Моята идея е да се оправи честотната корекция и крайното стъпало да стане линеен усилвател U=4.0V, от него към крайно стъпало Alpine 4+1, акустика Infinity 5,2" и се колебая между SUB Infinity туба или фабричната Нокия но преработена, разбира се кондензатор 1.0F и ченджер Alpine.
Ще се радвам да споделите нещо от Вашия опит с замазания звук в Е39.
Icco: За в бъдеще не се опитвай да пишеш цяла тема с удебелен шрифт, както и цвят различен от черния
www.busbar.bg
1 мнение
• Страница 1 от 1