проблем с температурата помагаите
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с температурата помагаите
здравеите колеги.!!! колата е Е39 520и 97 ако има зна4ение.Та проблема ми е,както си карах сутринта и стое6е на 90градуса и за секунда отиде на следва6тата 4ерта пуснах веднага климатика и веднага се върна на 12h.Закарах я на сервиз и там ми казаха 4е вси4ко е ок, виско термустат,те даже са по4ти нови смених ги преди 3 месеца.докато бях в сервиза колата работи 30 40 мин перката си вклю4и термустата си отваря марку4ите на радятора са топли и горе и долу. Ве4ерта като си тръгнах колата си дигна градуси застана си на 12h,спрях на един светофар и стрелката пак отиде на следва6тата 4ерта потеглух и се върна пак на средата това става за около 5-6 секунди без да пускам климатика,и докато се прибера не ми го направи пове4е.Има ли вероятност да се ебава самия уред на таблото 4е тия дни заси4ам 4е стрелката за бензина си прави каквото си поиска пикселите един път са супер един път полувината ги няма!

- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
- IL\M
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 750 IL
Re: проблем с температурата помагаите
Виж водата в радиоатора...
- ясен николов
- ентусиаст
-
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Re: проблем с температурата помагаите
Първо провери нивото на водата, на моята 520-ка ми се е случвало вече това, със старият радиатар/бе прокапал/ и като паднеше нивото на охлаждащата течност няколко пъти така ме "шашка". При смяната на радиатора всичко си дойде на мястото, естествено/нали си е БМВ
/ го обезвъздушавах два пъти. Ако това не помогне-следващото място , където да се търси причината за проблема- водна помпа. Ако нямаш нищо против разбира се, може да споделиш какво се е оказало после, след като си отстранил проблема.

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- ясен николов
- ентусиаст
-
8 мнения
• Страница 1 от 1