Банално!Отново табло...
Модератор: Технически модератори
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
Re: Банално!Отново табло...
BENZINO VN написа:naskoto003 написа:от табло с малкия дисплей от м50б20 с малък борд към табло от м50б25 с голям борд
не би трябвало да стане-на голямото табло с чек контрола има вход за още една букса,която двайските нямат базовоА филма с окабеляването е голям
аз затова направо смених цялата инсталация ... и мотора

Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
BENZINO VN написа:naskoto003 написа:от табло с малкия дисплей от м50б20 с малък борд към табло от м50б25 с голям борд
не би трябвало да стане-на голямото табло с чек контрола има вход за още една букса,която двайските нямат базовоА филма с окабеляването е голям
няколко грешки...
Първо на 20-ските таблата са с две букси, а на 25-ците са с четери... и второ - филма не е голям-няколко часа работа... най-многото играчка е, че не всички кабели отговарят по цветове на дадените в ЕТМ... налага се проследяване на някои-примерно кабелите от датчиците за спирачките, датчика за темепературата на мотора... и още няколко...
Аз направих този "ъпгрейд"

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
dj_ennsy_1 написа:BENZINO VN написа:naskoto003 написа:от табло с малкия дисплей от м50б20 с малък борд към табло от м50б25 с голям борд
няколко грешки...
Първо на 20-ските таблата са с две букси, а на 25-ците са с четери... и второ - филма не е голям-няколко часа работа... най-многото играчка е, че не всички кабели отговарят по цветове на дадените в ЕТМ... налага се проследяване на някои-примерно кабелите от датчиците за спирачките, датчика за темепературата на мотора... и още няколко...
Аз направих този "ъпгрейд"
Чек контрола? Той работи ли??
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
от тебе не очаквах подобен въпрос, но все пак да отговоря - НЕ работи.
Не мисля, че е необходимо да обясняваме защо...
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
dj_ennsy_1 написа:от тебе не очаквах подобен въпрос, но все пак да отговоря - НЕ работи.
Абе някой му беше пуснал някои от функциите и се беше заиграл да пуска и останалите кабели. Само не помня кой беше. Май в темата за големия борд беше.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
То става, но там вече съм съгласен, че е играчка... и не само играчка, а и пари!
От къде да започнем... обикновената 20-ска няма нито един от всички датчици, които подават сигнал към чек контрол модула... датчик в разширителния съд на радиатора, в умивалното за стъклото... в стоповете и не само... абе сумати неща са...
Но там вече е съвсем друга работа и според мен-не си заслужава играчката. На мен ми трябваха читави уреди, а не да ми отказва чат-пат икономайзера (чистачките заради с него), въртящия брояч като на лада... и някои други гадни дреболии
От къде да започнем... обикновената 20-ска няма нито един от всички датчици, които подават сигнал към чек контрол модула... датчик в разширителния съд на радиатора, в умивалното за стъклото... в стоповете и не само... абе сумати неща са...
Но там вече е съвсем друга работа и според мен-не си заслужава играчката. На мен ми трябваха читави уреди, а не да ми отказва чат-пат икономайзера (чистачките заради с него), въртящия брояч като на лада... и някои други гадни дреболии

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
dj_ennsy_1 написа:То става, но там вече съм съгласен, че е играчка... и не само играчка, а и пари!
добре ве мен-4букси са не са три

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Taблото не съм го сложил за украса, а просто защото трябваше да сменя моето... като това всички уреди да ми работят нормално, на мен ми стига... чек не ми трябва... свикнал съм да си наглеждам колата постоянно.. 

- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 525 tds 94
- Мечтае да кара: M5
колеги става ли табло от голям борд на малък борд за тдс
- naskoto003
- Потребител
-
- Кара: мукава на 4 колела
- Мечтае да кара: e34 М5
Колеги, благодаря ви за отговорите! Аз също не се нуждая от чек, ако таблото ще работи нормално и без него - да го взимам и да го мъча... Другия вариант е, понеже аз бъкел не разбирам от жици( надявах се да са взаимнозаменяеми и просто да закача 1-2 букси и да съм готов), някой колега, който разбра какво има предвид dj_ennsy_1 за галимацията около кабелчетата и му се занимава, да удари 1 ръка да го свържем, пък аз после ще почерпя

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
сега и таблата с чек ще станат кът.
иначе по добре чек-а да си бачка отколкото човек да зяпа празен дисплей.
Тъпо не мислите ли ?
иначе по добре чек-а да си бачка отколкото човек да зяпа празен дисплей.
Тъпо не мислите ли ?

- naskoto003
- Потребител
-
- Кара: мукава на 4 колела
- Мечтае да кара: e34 М5
Ако всички останали прибори ми работят нормално и си виждам дневния километраж, не мисля, че ще ми е проблем да гледам останалата част от дисплея празена 

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Спокойно, вървят си надписи по него... на немски.... а и на сегашното като нямаш дисплей, какво гледаш? Айде стига вече с тези чекове... тук за друго става дума.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Леле изкренно се надявам Мад Пресли колегата да направи нещо по въпроса не след дълго ,защото лятото ще имам пътувания зад граница надалече и много ще ми трябва електроннич брояч за изминато разстояние
Някой има ли някаква информация по случая ?
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
хммм, май намерих начина за ремонт.
Следват експерименти и ще ви драсна какво е станало

Следват експерименти и ще ви драсна какво е станало