Въпрос относто телефона
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Re: Въпрос относто телефона
Колега tsb такъв слот нямам. Ако знаеш колко съм го търсил, ама нищо. Доколкото знам това на мойто е неква американска система, която си е аналогова и не може да се сложи сим и да работи.
Свали модула който е в багажника високо под левия калник без да го откачваш от кабелите (държи се на една скоба хваната с болт)
На късата част на модула която се пада към стопа има тесен процеп точно колкото да влезе SIM картата заедно с пластмасовия държач (както се продава първоначално от операторите)
Картата се поставя с контактите надолу (по спомен). Ако не я разпознае я обърни
На късата част на модула която се пада към стопа има тесен процеп точно колкото да влезе SIM картата заедно с пластмасовия държач (както се продава първоначално от операторите)
Картата се поставя с контактите надолу (по спомен). Ако не я разпознае я обърни
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Giorceto написа:Мда и стойката на подлакътника става абсолютно излишна
И с Блутута са чува отвратително на тая кола, смисъл мен ме чуват много зле и бях принуден да сикупя хендсфрии
Скоро се очаква да има решение на този проблем с микрофона и ще те светнем по въпроса, ако работи

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
mad_presley написа:Giorceto написа:Мда и стойката на подлакътника става абсолютно излишна
И с Блутута са чува отвратително на тая кола, смисъл мен ме чуват много зле и бях принуден да сикупя хендсфрии
Скоро се очаква да има решение на този проблем с микрофона и ще те светнем по въпроса, ако работи
Мен някой няма ли да ме светне как да си оправя и моя блутуут

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
ivanov 530d написа:mad_presley написа:Giorceto написа:Мда и стойката на подлакътника става абсолютно излишна
Мен някой няма ли да ме светне как да си оправя и моя блутуут
Е какво му е на твоя?

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Кофти ме чуват отсреща,иначе прим мен всичко си е ОК 

ivanov 530d написа:Кофти ме чуват отсреща,иначе прим мен всичко си е ОК
Ако говорим за SA629 при мен беше същото и се оправи като смених EJECT BOX-а.
Преди това го отварях да проверя дали не е заливан или дефектирал, но вътре освен пружината и осветлението на бутона за освобождаване на слушалката буквално няма нищо.
Като симптом за дефектирал EJECT BOX в нета пишеха точно за такова пропадане на разговора в едната посока и инцидентното изключване на телефона. При мен не се изключваше но 2-3 пъти се получаваше страшно изкривяване, като от микрофония и си го изключвах/рестартирах сам, че в колата не се седеше .....
Така и не разбрах какво може да му е (съмнявам се в RJ11 конектора за слушалката) но факт е, че със смяната му нещата се оправиха.
PS
И на стария EJECT BOX и на новия не можах да подкарам SIM картата от неговия слот, а само от модула в багажника.
Да уточня, че съм с INTERFACE модула в централната колона под подлакътника с телефона (има и такива без този модул).
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
ivanov 530d написа:Кофти ме чуват отсреща,иначе прим мен всичко си е ОК
Е да е и при мене е така. От ругата страна те чуват супер зле, което според мен е от микрофона инсталиран в колата и неговата чувстивелност съответно.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Giorceto написа:... според мен е от микрофона инсталиран в колата и неговата чувстивелност съответно.
Микрофона го смених с нов но разлика нямаше ...
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
tsb_bg написа:Микрофона го смених с нов но разлика нямаше ...
От това, което четох по чуждите форуми, след смяна на микрофона с партиден номер завършващ на 762, проблемът изчезва.
Номенклатурен номер : 84316938762
Описание : HANDS FREE TELEPHONE MICROPHONE
Ед.цена (с ДДС) : 39.72 BGN
Няма наличност
Не виждам с какво Eject бутона ще влиае на микрофона на блутута, след като кабелите от микрофона отиват директно в ULF модула и не минават през този на подлакътника.
Както и да е, поръчали сме с @ivanov 530d по един микрофон и ще кажем дали има резултат. Поне не са скъпи тези микрофони

Ако пък и с новите не стане, ще пробваме с някакъв такъв http://magazin.photosynthesis.bg/offer/ ... 50011.html
mad_presley написа:...Не виждам с какво Eject бутона ще влиае на микрофона на блутута, след като кабелите от микрофона отиват директно в ULF модула и не минават през този на подлакътника ...
Говоря за SA629 (този с ръбестата слушалка и кабел) и за целия EJECT BOX (на който стои слушалкатата върху подлакътника) а не за BLUETOOTH телефон
- monogamnia
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 525 TDSA
- Мечтае да кара: E39 M5
mad_presley написа:Така никой няма да се ориентира, защото ти пипсва една част, в която стои телефона. НО, ти би трябвало да имаш блутут в колата и мисля, че този телефон ти е безкрайно ненужен, освен ако не искаш да ти разбият някое стъкло заради него.
Я дай една снима на багажника, над навигационния компютър и да видим дали ще те зарадваме или не.
Aко имаш ето такъв модул като посочения, може да си свържеш всеки телефон с блутут и да си го ползваш...като мен например
Колега имам такъв модул, сим картата се слага там кадето е самата слушалка под нея а отзад няма каде да сложа сим карта в самия модул. Но не те разбирам как да го свържа с блутут ?!?! моляте обясни ми. Благодаря предварително
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
monogamnia написа:Колега имам такъв модул, сим картата се слага там кадето е самата слушалка под нея а отзад няма каде да сложа сим карта в самия модул. Но не те разбирам как да го свържа с блутут ?!?! моляте обясни ми. Благодаря предварително
Сигурен съм на 100%, че нямаш такъв модул.
Погледни пак на снимката и ще видиш първо разликата в цвета на модула, второ в разположението му и трето в блутут модула не се вкарва и няма място за сим карта.
- monogamnia
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 525 TDSA
- Мечтае да кара: E39 M5
mad_presley написа:monogamnia написа:Колега имам такъв модул, сим картата се слага там кадето е самата слушалка под нея а отзад няма каде да сложа сим карта в самия модул. Но не те разбирам как да го свържа с блутут ?!?! моляте обясни ми. Благодаря предварително
Сигурен съм на 100%, че нямаш такъв модул.
Погледни пак на снимката и ще видиш първо разликата в цвета на модула, второ в разположението му и трето в блутут модула не се вкарва и няма място за сим карта.
Точно такъв е може да ти го снимам ако искаш..
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Първо виж на етикета му (етикета трябва да е на видимо място, за да се вижда паролата за блутут) и ако пише някъде по него ULF, тогава го снимай.
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4