Проблем само когато е студена
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Re: Проблем само когато е студена
Ау, що глупости се изписаха в тая тема не е истина просто.
колата има ли няква инерция? я я пусни на без корост и виж,
и помеждудругото за двигателна спирачка чувал ли си, че нещо не мога да разбера смисъла на темата?
колата има ли няква инерция? я я пусни на без корост и виж,
и помеждудругото за двигателна спирачка чувал ли си, че нещо не мога да разбера смисъла на темата?
- iliev21
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е60
- Мечтае да кара: по асфалт
gi4o написа:колега, какво ще рече на 2000 оборота без да подавам газ, махаш ли крака от газта изцяло?...ако е така, да знаеш, че повечето модерни коли, когато са на скорост и си караш, в момента, когато отпуснеш педалът на газта изцяло, спиртат притока на гориво напълно...не като на ладата да си подават колкото за обороти...това можеш да видиш и на разходомера, стрелката забива на нула, а ако не е на скорост, ще ти показва 1-2-3/100разход. тогава се усеща, се едно някой я дърпа отзад. и мойта го прави/икономисваш феродо...единствено не знам защо се оправя като загрее...а може и да не е това при тебе...
Не колега не махам крака от педала,ще рече натискаш да речем педала на газта до половината(примерно)и така си караш нито пускаш газта,нито подаваш повече газ.Застопоряваш на едно положение.тогава се усешта че прави мизерий,а като подам газ се изтрелва без да прекъсва.
- iliev21
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е60
- Мечтае да кара: по асфалт
да има инерция.И аз не разбирам някой теми затова запазвам мнението за себе си. 

- pininfarina
- кандидат ентусиаст
-
според мен е датчика за температурата подава грешна информация на компа и тои ти барка смукачи и други работи които влияят на колата при ниска температура.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2