Ох,извинявай!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Ох,извинявай!!!

Мнение от road666 » 19 Окт 2005, 3:22

Е днес ми се имах едно забавно преживяване,ще ви го разкажа и на вас. :mhihi:
И така четох си аз,чертах си и пак четох,и пак чертах,и ми омръзна.И се замислих я да се раздвижа из студентски град някъде на кафе,обаче колегите нещо не откликнаха на молбата ми за кафе.Веднага се сетих за един приятел,който е шофьор в едно от дипломатическите представителства тук в София и по мое мнение той разполага с доста свободно време през деня.И така чухме се разбрахме се и аз в уговореното време тръгнах към боулинга в Студентски град и вървя си аз покрай спирката на зала "Христо Ботев" и си поглеждам към пътя дали моя приател идва и ето автомобил с червен номер се задава от към УНСС,казах си това сигурно е той и като се приближи колата,аз установих ,че наистина е моя авер.В това време съм точно на спирката на зала Христо Ботев и гледам моя съгржданин вече е на метри от кръстовището и ще заввива към Фантастико.Той намали скоростта огледа се (тва го казвам защото гледах точно към колата и през прозореца се виждаше какво прави) и докто навлезе в лентата на основния път (този по който пътуват автобусите)оставаха около 5 м. и тогава отпусна спирачките ,но по основния път идваше от Зимния Дворец някаква маршрутка и приателчето натисна отново спирачките и спря за да осигури предимство на маршрутката.В това време отзад една Кака със Skoda Fabia се приближава зад него без да намаля особено 8) ,и най накрая ТРЯС каката с Fabia-та спря в колата на моя приател :mhihi: Моя приател подмина кръстовището и отби.Каката с Fabia-та го задмина и също отби слезнаха от колите в това време и аз стигнах до тях и въпросната Кака дойде да види кви са щетите ,погледна задницата на колата,в която тя се спря :mhihi: ,видя че няма щети и възкликна "Охх,извинявайй!!!" и си замина към Fabia-та.Ние се спогледахме с приателчето позасмяхме се леко леко и постепенно към по силно и се качихме да минем 20 метра до уговореното място.И тогава си казах "Ето колко лесно може да се излезне от ситуация в която сме предизвикали ПТП.На никого да не му се случва,но все пак запомнете фразата "Ох,извинявай". :lol:
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 19 Окт 2005, 6:19

да бе.... един приятел имаше подобна случка - пак една мн руса кака се спряла в него ама вместо да каже "извиянай" почнала да му крещи "абе ти как може да спреш топлкоз рязко бе?!?!?!?" а той човека скочил на спирачките за да не блъсне пешеходец... и казал "я стига си викала - ти си виновна трай си там" и таз... "не е верно! ти спря мн рязко!" и пред катаджиите същата работа... "ама бива ли да спре толкова рязко кажете ми? бива ли а? бива ли..." :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 19 Окт 2005, 9:33

road666, добре, че е била "Кака" иначе бас лова, че нямаше да стане точно така ... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 22 Окт 2005, 9:42

Е знаеш ли кога някой ще ми удари колата и после ще се измъкне с едно "Ох, извинявай!" :?: :!: :evil:
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 23 Окт 2005, 13:41

Кога? :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 25 Окт 2005, 13:01

е тя не удря твоята кола,а служебна таке,че няма да ти пука много много освен ако не те уволнят от работа или нещо такова :roll:

Назад към Страхотни истории