E30 - Струва ли си ...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: E30 - Струва ли си ...
нещо се отплесвате 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
така е, извинявам се...
то целия подфорум е30 са си морги... да си зима една е36-ца и да се види в кола
то целия подфорум е30 са си морги... да си зима една е36-ца и да се види в кола

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
пич карай си реното .. Е30 не е кола за всеки ден просто е 20 годишна и ако я метнеш да я караш яко и ще грохне ( то тя вече ще е грохнала де) и се почват едни ремонти ,еле пък ако е с М40 ще се наиграеш яко ,с М20 пък се приготви за един разход от 15-17/100 градско - ама то да е само мотора - тия коли гният ,и то със страшна сила ,особено преди фейса ... изключения няма просто има коли които вече са стегнати и парите/нервите ги е прахосал друг но такива коли са скъпи и редки
ми по-добре е да скочи от меган на е36, отколкото директно на е30. пък ако го влече после от самобе се ще дойде е30-ката, нал тъй 

virtue and tranquillity
Колега,скромен съвет и от мен.Продай си реното,и събирай още парички за читава 3-ка.Да,доста има да търсиш,но"целта оправдава средствата"
Само не разбирам що го отчайвате момчето,все пак тук повечето от вас лягат и стават с тоз модел 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Не ги слушай много колегите момче, ВЗИМАЙ! Въпреки, че се оплакват, почти всички ако се върнат назад, пак Е30 ще си купят. Аз не мога да сравня кефа от притежанието и управлението на този автамабил с друго. А и тези коли прогресивно намалят. Ще ги има все по-малко и по-малко. Но няма да позволим да изчезнат във времето, мисля, че ти ще си един от нас. Успех в избора ти! 

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- naskoto003
- Потребител
-
- Кара: мукава на 4 колела
- Мечтае да кара: e34 М5
Колега, за мен каквото и да е старо БМВ е....истинско БМВ
По мое мнение е30 започва да се превръща в скъп колекционерски модел - хубавите 30ки изчезнаха от мобиле.бг
Аз на твое място бих купил запазена е34ка или е36, пък като се видя в парички - е30 за втора кола.. Аз самият искам 87ма 635csi и една е12ка в гаража, ама карам е34ката и пак никой с голф или мазда и т.н. не може да ми развали кефа:)

Дадох си е30-ската и взех кола с 9 години по нова /хамериканска/, фул екстри, климатици и т.н. на баба им трънкината.
Еми човек, не е това мойта кола повярвай ми
А г-на с е36-цата да оди да пасе
И гаранция ти давам, че в съвсем близко бъдеще ще взема енти поредната е30-ска, па нека ми гълта пари и е бездънна яма
Прави си сам изводите 
Еми човек, не е това мойта кола повярвай ми

И гаранция ти давам, че в съвсем близко бъдеще ще взема енти поредната е30-ска, па нека ми гълта пари и е бездънна яма

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
tumnia написа:Дадох си е30-ската и взех кола с 9 години по нова /хамериканска/, фул екстри, климатици и т.н. на баба им трънкината.
Еми човек, не е това мойта кола повярвай миА г-на с е36-цата да оди да пасе
![]()
И гаранция ти давам, че в съвсем близко бъдеще ще взема енти поредната е30-ска, па нека ми гълта пари и е бездънна ямаПрави си сам изводите

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
tumnia написа:A г-на с е36-цата да оди да пасе![]()
И гаранция ти давам, че в съвсем близко бъдеще ще взема енти поредната е30-ска, па нека ми гълта пари и е бездънна ямаПрави си сам изводите
каквато и кола да си вземеш, същия жалък селяндур ще си останеш.
с извинение и без.
virtue and tranquillity
Няма проблеми аругантния, простено да ти е щом си изтри Л.С.-то до мен. Явно си премислил.
Селяндур ще остана но с Е30
Ако имаш някакви вживявания, обади се. Каква кола ще взема аз, е единствено и само мой проблем, в никакъв случай не и твой! Последна дупка на кавала си по тази тема, не се напиняй - вредно е за здравето.
Успех с доживотната е36-ца
П.С. Нито ме познаваш, нито си ме виждал за да даваш определения кой какъв е, приятелски съвет - по лекинко

Селяндур ще остана но с Е30

Ако имаш някакви вживявания, обади се. Каква кола ще взема аз, е единствено и само мой проблем, в никакъв случай не и твой! Последна дупка на кавала си по тази тема, не се напиняй - вредно е за здравето.
Успех с доживотната е36-ца

П.С. Нито ме познаваш, нито си ме виждал за да даваш определения кой какъв е, приятелски съвет - по лекинко

вместо на отговори кликнах ЛС, бре черен
сега, нали карам е36, трябва да съм селянин и да те псувам на лични, за да се уложа предрасъдаците и стеротипа. остай другото, ама съм и от прованса отгоре на всичко
а, всъшност ти си човека, който обиди и даде определенията.
кво ти се обяснявам и аз на тебе, не знам.

сега, нали карам е36, трябва да съм селянин и да те псувам на лични, за да се уложа предрасъдаците и стеротипа. остай другото, ама съм и от прованса отгоре на всичко

а, всъшност ти си човека, който обиди и даде определенията.
кво ти се обяснявам и аз на тебе, не знам.

virtue and tranquillity
- venom888
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 318i 89
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
venom888 написа:тая мания Е30 не е за всеки ...

62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5