проблем с навигацията

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е65 750i
Мечтае да кара: V12 но без притеснения
Детайли за колата: N62B48

проблем с навигацията

Мнение от ljubo72 » 22 Май 2010, 14:18

колеги възникна ми следния проблем.
когато колата е в покой т.е не се движи като и задам дадена улица показва картата и местоположението на колата на картата,но като потегля изчезва образа и преди да се изключи изписва номера на софтуера и след туй на немски с големи букви BITTE WARTEN.когато карам без да е показана картата, навигацията си работи и ме води във вярната посока като си ми дава и гласови напътсвия, но в момента в които пусна да ми показва картата и колата върху нея и се повтаря момента описан по горе,т.е. изчезва образа и изписва онзи надпис BITTE WARTEN.
помогнете ми да разбера от къде е проблемчето,забравих да спомена че съм с МК1 1997г и е38 740i 4.4 ако има някакво значение.дали не трябва по някакъв начин да се преизталира някой софтуер свързан с тази навигация.а пък диска ми е от тези на колегата IVO1 на теле атлас и наистина са много пълни.
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Re: проблем с навигацията

Мнение от badsharki » 22 Май 2010, 18:59

"BITTE WARTEN" в превод е "МОЛЯ ИЗЧАКАЙТЕ", ако това ще помогне.
Може би един ъпдейт на софт-а да ти реши проблем-а, както и сам си предположил. :roll:

Назад към E39