ЗА ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 525i

ЗА ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН

Мнение от Maratilov e34 » 19 Май 2010, 20:13

колеги интересувам се как работият инжекторите на М20Б20 по 1 или 2 понеже искам да си сложа газож инжекцион.Благодария предварително.....
И един мармот завиваше шоколада в калници от Опел

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Re: ЗА ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН

Мнение от NikiNikolov » 20 Май 2010, 12:00

Май си работят за отделния цилиндър, ама не съм ги питал. Обикновено има 1 кабел / червен с бяла ивица по спомен/ който се прекъсва с реле и след като минеш на газ спират да работят, но сложи още 1 реле да спре и помпата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Май 2010, 12:08

Maratilov e34 написа:колеги интересувам се как работият инжекторите на М20Б20 по 1 или 2 понеже искам да си сложа газож инжекцион.Благодария предварително.....

2x3 работят, първо едните после другите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А червенио/белия кабел е общото захранване на дюзите :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Maratilov e34 » 21 Май 2010, 18:05

понеже маиторат които 6а го монтира изка да знае как работият инйекторите при този монтиор.

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 21 Май 2010, 22:32

Maratilov e34 написа:понеже маиторат които 6а го монтира изка да знае как работият инйекторите при този монтиор.

ми каква разликата между теб, който не знаеш и майстора, който също не знае? С две думи по - добре сам си го сложи.

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 22 Май 2010, 3:36

@2bar написа:
Maratilov e34 написа:понеже маиторат които 6а го монтира изка да знае как работият инйекторите при този монтиор.

ми каква разликата между теб, който не знаеш и майстора, който също не знае? С две думи по - добре сам си го сложи.

Баси кви са тия майстори бе?! Знаят по-малко от нас,смятайте как ще му сложат АГУ-то,после ще последва тема "как майстора ми да оправи инжекциона?" :censored: :banghead: :ranting:
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Maratilov e34 » 23 Май 2010, 15:36

попринцип чожека се занимава само сас италиянски автомобили и спотедмен е нормално да незнае при БМВ как работат дилзите има коли кото са направени дилзите да прскат едновремено на дриги една по една или две по абе доста са вариянтите не че като муя закарам нияма да разберем има доста вариянти за тва нешто просто се заинтересувах и решида си пусна една темичка.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от NikiNikolov » 23 Май 2010, 22:04

Малий, особенно ГИ ще му слата и незнае кое къде е по тая кола. Давай да го навържа тоя ГИ и оди при майстора да го настройва после, какви майстори има не е истина :dummy:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 25 Май 2010, 11:14

NikiNikolov написа:Малий, особенно ГИ ще му слата и незнае кое къде е по тая кола. Давай да го навържа тоя ГИ и оди при майстора да го настройва после, какви майстори има не е истина :dummy:

Подкрепям - по добре да го монтира ентусиаст че такива ГИ-та съм виждал монтирани че се плаша сериозно - кабели фърчат на ляво на дясно, всичко на свински опашки, една плетеница едни маркучи стърчат - УЖАС.
Има варианти да се монтират инжекторите и отдолу на колекторите, кабелите да се мушнат в кабелния канал на дюзите, и всичките кабели да се пакетират и да минат където минават оригиналните до кутията с комповете и да стане красиво и прибрано.
Да ама в Булгаристан - колекторите се дупчат на място. кабели висят отвсякъде, испарителя стърчи като бомба, рязано мазано - страшна картинка направо...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от NikiNikolov » 25 Май 2010, 11:19

Е колега _65536_kb_sec_ каква позната картинка разказваш, често плаши ме, ама колегата си знае.

Назад към E34