Централно Е30 - отново
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- radilafi
- Потребител
-
- Кара: Jaguar
- Мечтае да кара: Alpina B12 5,7
Централно Е30 - отново
Здравейте,
Имам следния проблем, свалих акумулатора за зареждане , след като го върнах - централното не сработва, смених управлението, пак не сработва. Управлението прещраква, но сякаш ток не стига до машинките или поне не достатъчно. Като начало ако подскажете кой е бушона за централното да започна от там ще съм благодарен.
Имам следния проблем, свалих акумулатора за зареждане , след като го върнах - централното не сработва, смених управлението, пак не сработва. Управлението прещраква, но сякаш ток не стига до машинките или поне не достатъчно. Като начало ако подскажете кой е бушона за централното да започна от там ще съм благодарен.
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Re: Централно Е30 - отново
номер 27 е бушона

можеш да прегледаш и за хлабава връзка някъде и с контактен спрей да напръскаш,щом се опитва да сработи

можеш да прегледаш и за хлабава връзка някъде и с контактен спрей да напръскаш,щом се опитва да сработи

предпазителч е 27 но ако тои е здрав се обзалагам че проблема ти е в буксата която е на шоьорската врата(под гуменото уплатнение кадето минават кабелите от към страната на купето).инсталацията е така направена че +12 излиза кам вратата и се враща без да се прекъсва някаде и тогата отива до управлението на централното.пробвай с извайдане на буксата и дано се появи контакта,ако не ресшението е да се срежат двата червено/черни кабела които всатност са захранване на централното и да се сваржат на късо от ватре към купето преди тази букса!!!успех
BMW forever

- HOLIIGAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: топли гевреци
- Мечтае да кара: симсон на 3-та
колега и аз имах сащия проблем до скоро като цяло проблема е от управлението първия път го отворих цялото го ''изкъпах'' с контактен спрей и се оправи като след това след това почистих добре самите релета ватре след извесно време съвсем отказа да работи отворих го пак и имаше една разпоена пластинка ... запоих я и сега вичко е ''ток и медна жицаа'' 

- radilafi
- Потребител
-
- Кара: Jaguar
- Мечтае да кара: Alpina B12 5,7
Здравейте пак,
Явно просто се иска да изкормя всичко и да го почистя. Иначе сложих ново управление - нищо не стана, след няколко дни тръгна от само себе си, после пак спря и така....,
Благодаря за съветите.
Явно просто се иска да изкормя всичко и да го почистя. Иначе сложих ново управление - нищо не стана, след няколко дни тръгна от само себе си, после пак спря и така....,
Благодаря за съветите.

5 мнения
• Страница 1 от 1