ДИГИТАЛЕН КИЛОМЕТРАЖ ПРОБЛЕМ

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ДИГИТАЛЕН КИЛОМЕТРАЖ ПРОБЛЕМ

Мнение от slavianko » 17 Окт 2005, 12:55

От няколко дена имам проблем с цифрите на дисплея на километража. Започнаха частично да изчезват после пак се появяват или пък светят по бледо. Понякога всичко си се оправя. Та мисълта ми е. Какъв може да е проблема? Казаха ми че ставало от влага. Но не е. Вчера разглобих всичко. Почистих продухах пръсках с един специален спреи за влага или слаби връзки ама... Пак същото. Знае ли някой подлежи ли това на някакъв ремонт или трябва да сменям.

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 17 Окт 2005, 14:25

Аз този проблем го имам откакто взех колата преди 4г.Карах я в сервиза на БМВ и ми казаха че е от хлабави вразки но уви не е и неможаха да я оправят.След това един ел.техник ми каза че просто самите диоди с времето започвали да правят така и неможело да се оправят.Ама то ако вземе да ги сменяш ще иде май цялото табло за смяна. :mhihi:

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 17 Окт 2005, 14:26

Аз този проблем го имам откакто взех колата преди 4г.Карах я в сервиза на БМВ и ми казаха че е от хлабави вразки но уви не е и неможаха да я оправят.След това един ел.техник ми каза че просто самите диоди с времето започвали да правят така и неможело да се оправят.Ама то ако вземе да ги сменяш ще иде май цялото табло за смяна. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от slavianko » 19 Окт 2005, 17:09

Абе аз знам че така ще стане ама нали надеждата умира последна :help:

старши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от slavianko » 21 Окт 2005, 19:29

Ами ако сменя таблото с такова на Е34 но друг модел обаче. Дали ще пасне или трябва да си търся точно моето??? :roll: :help:

Потребител
Аватар

Мнение от Don Valyo » 22 Окт 2005, 0:15

И аз го имах тоя проблем и си смених таблото с табло на 325 стана без проблеми , само ако се загледасх много стои малко нажатре но другото е ок

Назад към E34