Питане за фланци???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: 5-Serie GT

Питане за фланци???

Мнение от bо666 » 15 Май 2010, 12:28

Здравейте колеги.В момента карам с 15-йски с офсет 35.Задните ми седят малко навътре и тва не ми харесва ,чисто визуално.Искам да сложа фланци ,но не знам първо 1 или 2 см. ,да не опират и второ ми казаха ,че фабрично колата е с малко по изкарани предни гуми ,а задните са по навътре ... Та ,не се ли променя геометрията ,ако поставя само отзад фланци .Има ли нещо ,което трябва са спазвам или мога да си сложа примерно 2 см само отзад.Колата по нестабилна ли става при това положение?
Мерси!
BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 M54 '01

Re: Питане за фланци???

Мнение от jbankov » 15 Май 2010, 15:40

Е,как ще става по-нестабилна колата,колега :kuku: Точно обратното ,става по- стабилна,но пък зависи и от окачването разбира се.За опиране се съмнявам ако си с 15",но пак зависи от окачване и гума :yes: Дай малко повече инфо
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 15 Май 2010, 16:39

Според мен щом си решил, сложи 10мм фланци, щото с 20мм според мен като натовариш трима отзад и като клекне ше стърже по дупките, а и ти едва ли си с ниски гуми на тез 15-ски. Иначе няма какво да стане ако сложеш само отзад.
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: 5-Serie GT

Мнение от bо666 » 15 Май 2010, 18:22

Ами ,гумите са 205/60 на 15-йските ... точно за опиране то се притеснявам и аз ... а,за стабилността имах в предвид ,че стандартно нали автомобилите излизат с около сантиметър по издадени предни гуми и си мислех ,че ако тва е сметнато отазавода щом слагам отзад 2 или 1 см толкова трябва да е и отпред или греша :confused:
А ,окачването си е стандартно

Ето и снимчица ,може да е полезна ;-)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 15 Май 2010, 19:14

bо666 написа:Ами ,гумите са 205/60 на 15-йските ... точно за опиране то се притеснявам и аз ... а,за стабилността имах в предвид ,че стандартно нали автомобилите излизат с около сантиметър по издадени предни гуми и си мислех ,че ако тва е сметнато отазавода щом слагам отзад 2 или 1 см толкова трябва да е и отпред или греша :confused:
А ,окачването си е стандартно

Ето и снимчица ,може да е полезна ;-)

е помоли 3-ма да се качат отзад и ще може да прецениш горе-долу дали ще опира или не. и ако слагаш отзад фланци, отпред няма нужда да бараш нищо.
Изображение Изображение

Назад към E36