Оф, офф колеги, ужас - градушка!!!!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Прогноза за 05.09.2007
Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 54 мин. Залязва в 19 ч. и 56 мин. Продължителност на деня 13 ч. и 02 мин.
Луната залязва в 16 ч. и 33 мин. и изгрява в 01 ч. и 00 мин. след полунощ. Фаза - един ден след последна четвърт.
Най-ниската температура на 5 септември август в София е била измерена през 1980 г. 4,2°, а най-високата през 1894 г. 34,0°.
Най-ниската температура на тази дата в Пловдив е измерена през 1980 г. 9,3°, а най-високата през 1952 г. 34,7°.
В Плевен на тази дата най-ниската температура е измерена през 1980 г. 7,5°, а най-високата през 1931 г. 36,8°.
Атмосферното налягане - по-ниско от средното за септември - ще продължи бавно да се понижава.
Днес от северозапад вятърът ще се усили и ще нахлува студен въздух. В Западна и в Централна България ще превали дъжд придружен от гръмотевици и с временно усилване на вятъра. Очакват се и градушки. Температурите ще се понижават и към 15 часа в западната половина от страната ще бъдат между 14° и 19°, в София около 14°. В източната половина , където все още ще бъде с южен вятър до 24-29°. Там ще завали едва късно през деня.
Над Черноморието ще се заоблачи след пладне, а привечер ще превали и прегърми. Максимални температури на въздуха 24° - 28°, температурата на морската вода по нашето крайбрежие е 25° - 26°.
Над планините в западната половина от страната утре бързо ще се заоблачи. На много места там ще паднат краткотрайни валежи придружени от гръмотевици, в отделни райони значителни. Ще духа умерен до силен, по билата и върховете – бурен юг-югозападен, по-късно западен вятър. Над масивите в източната половина от България ще се заоблачи след пладне, там ще завали по-късно привечер и през нощта срещу четвъртък. Очаквана най-висока температура на височина 1200 метра около 13°, на 2000 метра около 6°.
Орлин Лазаров
Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 54 мин. Залязва в 19 ч. и 56 мин. Продължителност на деня 13 ч. и 02 мин.
Луната залязва в 16 ч. и 33 мин. и изгрява в 01 ч. и 00 мин. след полунощ. Фаза - един ден след последна четвърт.
Най-ниската температура на 5 септември август в София е била измерена през 1980 г. 4,2°, а най-високата през 1894 г. 34,0°.
Най-ниската температура на тази дата в Пловдив е измерена през 1980 г. 9,3°, а най-високата през 1952 г. 34,7°.
В Плевен на тази дата най-ниската температура е измерена през 1980 г. 7,5°, а най-високата през 1931 г. 36,8°.
Атмосферното налягане - по-ниско от средното за септември - ще продължи бавно да се понижава.
Днес от северозапад вятърът ще се усили и ще нахлува студен въздух. В Западна и в Централна България ще превали дъжд придружен от гръмотевици и с временно усилване на вятъра. Очакват се и градушки. Температурите ще се понижават и към 15 часа в западната половина от страната ще бъдат между 14° и 19°, в София около 14°. В източната половина , където все още ще бъде с южен вятър до 24-29°. Там ще завали едва късно през деня.
Над Черноморието ще се заоблачи след пладне, а привечер ще превали и прегърми. Максимални температури на въздуха 24° - 28°, температурата на морската вода по нашето крайбрежие е 25° - 26°.
Над планините в западната половина от страната утре бързо ще се заоблачи. На много места там ще паднат краткотрайни валежи придружени от гръмотевици, в отделни райони значителни. Ще духа умерен до силен, по билата и върховете – бурен юг-югозападен, по-късно западен вятър. Над масивите в източната половина от България ще се заоблачи след пладне, там ще завали по-късно привечер и през нощта срещу четвъртък. Очаквана най-висока температура на височина 1200 метра около 13°, на 2000 метра около 6°.
Орлин Лазаров
- JayCutler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D
- Мечтае да кара: E36 M3
:)
ае стига веее.....
това на клипчето е уникално....но малко неми се вярва да еба да може да се прави точно това от клипчето-при нас в България????!!!
ноно бате и аз съм чувал за такива маистори,но ще поизчакам още малко и ще го нося:)
това на клипчето е уникално....но малко неми се вярва да еба да може да се прави точно това от клипчето-при нас в България????!!!
ноно бате и аз съм чувал за такива маистори,но ще поизчакам още малко и ще го нося:)
Re: :)
[quote="JayCutler"]ае стига веее.....
ноно бате и аз съм чувал за такива маистори,но ще поизчакам още малко и ще го нося:)[/quote]
според мен тази фирма от пост-а на адиктед прави точно това :idea:
ноно бате и аз съм чувал за такива маистори,но ще поизчакам още малко и ще го нося:)[/quote]
според мен тази фирма от пост-а на адиктед прави точно това :idea:
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Точно по този начин се оправят тези неща... Това е най лесния, бърз и невредим начин да се справиш с положението...
А, за тези които не могат да си намерят сух лед, ето едно видео : http://www.youtube.com/watch?v=3I8Nydfaq0Y
А, за тези които не могат да си намерят сух лед, ето едно видео : http://www.youtube.com/watch?v=3I8Nydfaq0Y

- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: Оф, офф колеги, ужас - градушка!!!!!!
Да съживим една стара тема, с много яд... Вчера ме пра голяма градушка (размерите на кайсия
) Резултат- преден капак, таван, багажник и леви врати за ремонт... Застрахователите ще платят, уж, но сега идва въпроса има ли оправия това. Как се изправят тия вдлъбнатини? Китосват ли се? Издръжливо ли е? Ако не, някакви вакуум помпи ли се ползват? Давайте съвети, че направо ще се разболея тука за няколко дена
Ако някой се е патил да пише

Mда колега, видях я твоята пред академията
Аз успях да я увардя, ама докато я закарам под ЛБ-то ме цапна на 3-4 места по тавана и багажника, но се забелязвам съвсем леко. Тя и без това има нужда от нова боя, ама да видим кога ще е
Важното е, че няма спукани стъкла и прочие, че днеска ги гледах повечето такива.. 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
спокойно колега оправят ,се а относно пукането на кит -това са митове,вече материалите са много напреднали
само си намери добър сервиз,че застрахователите пращат където им е най евтино
има няколко метода за изправяне на кривините,но в добрите сервизи гарантирано се справят с градушките
само си намери добър сервиз,че застрахователите пращат където им е най евтино
има няколко метода за изправяне на кривините,но в добрите сервизи гарантирано се справят с градушките
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
doomy525 написа:Mда колега, видях я твоята пред академиятаАз успях да я увардя, ама докато я закарам под ЛБ-то ме цапна на 3-4 места по тавана и багажника, но се забелязвам съвсем леко. Тя и без това има нужда от нова боя, ама да видим кога ще е
Важното е, че няма спукани стъкла и прочие, че днеска ги гледах повечето такива..
Щом си я видял, явно знаеш за какво става на въпрос, пък и аз това съм намислил нова боя изцяло, ама какво още ще трябва, че ти предполагам ги знаеш сервизите и бояджиите в Свищов

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Пичове кво ви пука е
всичко се оправя стига кинти да имаш
пускайте си климатичето и пичето до вас и пускате "Трима музиканти" "Трима музиканти-канти, само по тиранти-ранти, свират в ресторанти-ранти, тириририранти тиририранти" и сте пичове

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- moleo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD 2008 235 hp
- Детайли за колата: М sport
bobih написа:Пичове кво ви пука евсичко се оправя стига кинти да имаш
![]()
пускайте си климатичето и пичето до вас и пускате "Трима музиканти" "Трима музиканти-канти, само по тиранти-ранти, свират в ресторанти-ранти, тириририранти тиририранти" и сте пичове
![]()
![]()
хахаха евала бобае

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2