Има ли полза от ДВУЗОНОВИЯ климатроник?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Има ли полза от ДВУЗОНОВИЯ климатроник?
Чудя се кво ще стане ако у лево набича на 20 градуса, а на пасажера му пусна 25
Абе с 2 думи интересно ми е като няма преграда как може температурата в радиус от няма и метър да е различна

Абе с 2 думи интересно ми е като няма преграда как може температурата в радиус от няма и метър да е различна

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Re: Има ли полза от ДВУЗОНОВИЯ климатроник?
Ми получава си се въздушна завеса 

Няма никаква полза според мен.
Само PR и ти взимат паричките...
Само PR и ти взимат паричките...
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-

А по темата, естествено че има полза, дори имах следната аномалия преди няколко дни, отзад врътката беше на топло а климатика беше на 18, отпред духаше стуедено отзад зверски топло...
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
е това полза ли е .. едва ли теб ще ти е топло а на тия отзад студено че да си пускаш ти климатик а те парно .. за такъв малък затворен обем като вътрешността на автомобил е пълна простотия да има 2 че и 4 зонен климатик .. то там няма толкова зони ,има една зона .. и няма никакъв начин при тебе да е 20° а на съседното място 25° .. ако не вярваш си всеми 2 термометъра и пробвай
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Много често на мене ми е топло а на жена ми студено /за зимата става дума/ и на нея и пускам 28 а на мене 22 и на нея и духа топло докат се стопли на мене ми духа нормално, то е ясно че температурата на 2 точки от един обем въздух не може да е различна но излизащия от духалките е с различна температура и това създава комфорт.
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
S_GonzaLes написа:Много често на мене ми е топло а на жена ми студено /за зимата става дума/ и на нея и пускам 28 а на мене 22 и на нея и духа топло докат се стопли на мене ми духа нормално, то е ясно че температурата на 2 точки от един обем въздух не може да е различна но излизащия от духалките е с различна температура и това създава комфорт.
+1

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Има полза, разбира се... Не знам точно какви са разликите в температурите, но определено се усещат... Комфорт си е многозоновия климатик 

Обява: търсим си зиморничева жена да изпробваме двузоновия климатроник 

S_GonzaLes написа:Много често на мене ми е топло а на жена ми студено /за зимата става дума/ и на нея и пускам 28 а на мене 22 и на нея и духа топло докат се стопли на мене ми духа нормално, то е ясно че температурата на 2 точки от един обем въздух не може да е различна но излизащия от духалките е с различна температура и това създава комфорт.
точно
аз го обичам по същата причина.
дори ако може отзад (ако има задни седалки) да има други две зони- съвсем добре.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
11 мнения
• Страница 1 от 1