Халогени анти-наркоман

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: 5-Serie GT

Халогени анти-наркоман

Мнение от bо666 » 09 Май 2010, 16:42

Колеги ,здравейте ... искам да споделя с вас как "укрепих" поредните ми халогени.Надявам се този път да няма ядове ;-) Та ... Когато за пореден път някои се е боцкал за моя сметка ... купих "нови" халогени и скойки.Свалих бронята,поставих ги по стандартен начин.После се замислих ,че утре пак може да осъмна с окьоравял баварец и направих дупка с бормашина на ламарината над халогена...през нея прекарах 2 свински опашки.Сложих и една дебела свинска опашка около "гърлото на халогена и прекарах онези дете през тази .Стегнах ги здраво ....Първо обаче нагладих халогена ,както искам да седи ,че ако се стегне повече халогените се извъртат към земята ... и ги олепих добре с лепило в логлото им с бронята.Сега ако се надявам ,че и да успеят някак си със шутове и ритници да счупят стойката и да вкарат халогена навътре(което е трудно предвид лепилото) , да не могат да го извадят тъй като няма да имат никъв мегдан да отрежат свинските опашки...просто няма как да бръкнат ... но и да има някъв начин ,алармата ше е свирнала 300 пъти и гадовете нищо няма да могат да приберат... надявам се де ;-) Дори и да счупят халогена ... после на чисто сърце ще си заведа щетата и ще знам че ще платят застрахователите ... не е като да липсва целия халоген...Този начин намерих ,аз да се опитам да се справя с ония лепилари ...надявам се да ми помогне и дано дам някоя-друга идея и някой от вас да си запази долните "очички" ,с тях е по хубаво ;-))))))
BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Re: Халогени анти-наркоман

Мнение от Xscape » 10 Май 2010, 2:17

И като не успее да ти ги свали ще им забие по 1 шут да ги потроши, тея са опасни - само боя ги оправя :kuku:
Think. Believe. Dream. Dare...

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 M54 '01

Мнение от jbankov » 10 Май 2010, 9:47

Хехе...аз си мислех ,че само аз не съм добре :mhihi:
И аз сложих св.опашки и мноооогооо силикон навсякъде,даже и отпред....черна броня с черен силикон и стана супер :yes:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Май 2010, 10:26

Достатъчни са само две неща за да не ви откраднат халогентие, едното е да се отреже палчето за вадене и второто е една единствена свинска опашчица, и да не се дупчи абсолютно ама абсолютно нищо.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: 5-Serie GT

Мнение от bо666 » 14 Май 2010, 10:44

Абе ,независимо от начина на всеки от нас - важното е да не ги вземат .Дори и да ги счупят ,няма значение ,когато застрахователите го видят счупен ,но там -ще платят ;-)
BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек

Назад към E36