Мисля да си вземам 318ка Е30

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: peugeot 205 , lada 2104
Мечтае да кара: e30 318

Мисля да си вземам 318ка Е30

Мнение от jordanmilchev » 12 Май 2010, 11:45

Здравейте колеги, след пежо 205 и лада , реших ,че ми искам нещо бързо и със задно предаване , взех да се възхищавам на този модел и мисля сега след матурите да почна работа и да изкарам някой лев и като продам ладата да си взема едно такова зверче.
Може ли да ме запознаете с особеностите на автомобила (проблеми и т.н. каквото се сетите) , да предложите някоя читава и запазане (мисля да си я тунинговам малко , но не тип кич ) .
Благодаря ви предварително! :bchug:
Drifting strast

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Re: Мисля да си вземам 318ка Е30

Мнение от KPETEH » 12 Май 2010, 12:18

Бате заеби таа работа с темите. Моля те. Прочети първо малко е30 подфорума и после искай мнения. Некак си не върви да сме сериозни с теб, след кат ти видех другите постове... За мен тфа е положението. Писано е цифрата пъти по твоя въпрос, ама по-добре седни за матурата погледни за сега...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: peugeot 205 , lada 2104
Мечтае да кара: e30 318

Мнение от jordanmilchev » 12 Май 2010, 13:21

Аз за матурата съм си научил !
Но не знам какво те бъркат теб постовете ми ?
Нямам намерения да споря с теб дори, при положение ,че ти се вижда поста как е написан .
Drifting strast

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 12 Май 2010, 13:25

Аз само ще вметна .. "Older models such as the E30 can be found in the Archive section." :mrgreen:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Е46 M47N20

Мнение от Ludmil » 12 Май 2010, 13:51

Добре дошъл в сектата!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
... _______
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 12 Май 2010, 14:48

jordanmilchev написа: и като продам ладата да си взема едно такова зверче.

успех колега :yes:
Изображение

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 12 Май 2010, 15:22

После ще има поредната морга,която до някой и друг месец ще се разпродаде :dummy:
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 12 Май 2010, 15:29

от Лада на БМВ някак си :confused: пропускаш Голф 2 и Астра Ф

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 12 Май 2010, 15:33

Нали фенове бе? К'во хейтвате ся? :nono:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 12 Май 2010, 16:06

Като цяло покупката на е30 си е риск и баланс. Риск понеже не знаеш кой тъптит я е мачкал и правил с тел и св. опашки и баланс щото не всеки разполага с нормална сума пари за добра 20 годишна кола.
Без да се лъжем редки са хубавите е30ки под 2-3 хиляди лева, в повечето случаи седят заключени в някой гараж и не се карат.
Като ти чета поста ми става ясно че не искаш кола за 10+ к така че се ориентираш към предния ред.
Колите са адски добри надеждни и здрави АКО са били стопанисвани правилно и с респект. Като цяло ръждата по задните бомбета, в краката на пасажера и шофьора са проблеми зони. Ако е имала шибидах запушените отводни канали на водата правят проблем и пак си гние там.
Като цяло е30ката си е приключение придружено с честа поддръжка и мечти за ъпгрейди. Всеки различно се простира според джоба си. Но ако нямаш добри пари всяка проблемна зона по колата ще ти вади очите и ще си викаш - бахти трошената кола.

Трябва или да си мноог сръчен тип или да имаш добри левове, за да е е30ката колата която ще те кефи и радва.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328ci & E30 327Ti
Мечтае да кара: която вкачи

Мнение от BMW_DRIVER » 12 Май 2010, 16:29

deyan-enchev написа:Като цяло покупката на е30 си е риск и баланс. Риск понеже не знаеш кой тъптит я е мачкал и правил с тел и св. опашки и баланс щото не всеки разполага с нормална сума пари за добра 20 годишна кола.
Без да се лъжем редки са хубавите е30ки под 2-3 хиляди лева, в повечето случаи седят заключени в някой гараж и не се карат.
Като ти чета поста ми става ясно че не искаш кола за 10+ к така че се ориентираш към предния ред.
Колите са адски добри надеждни и здрави АКО са били стопанисвани правилно и с респект. Като цяло ръждата по задните бомбета, в краката на пасажера и шофьора са проблеми зони. Ако е имала шибидах запушените отводни канали на водата правят проблем и пак си гние там.
Като цяло е30ката си е приключение придружено с честа поддръжка и мечти за ъпгрейди. Всеки различно се простира според джоба си. Но ако нямаш добри пари всяка проблемна зона по колата ще ти вади очите и ще си викаш - бахти трошената кола.

Трябва или да си мноог сръчен тип или да имаш добри левове, за да е е30ката колата която ще те кефи и радва.

:yes: :bowdown:

ако я вземиш за 2-3к приготви още поне 1-2к за глезотийки :mhihi:
http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо :D

2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 12 Май 2010, 17:52

Аз за матурата съм си научил !
Но не знам какво те бъркат теб постовете ми ?
Нямам намерения да споря с теб дори, при положение ,че ти се вижда поста как е написан

Смотан, постовете ти може да са написани на книжовен Български, правилно и четливо, ама нямат никаква стойност. Аз си пиша както си и говоря - на шопски :mhihi:. Ти вместо да умуваш, земи потърси темите както правят другите, чрез търсачката и после питай нещо конкретно ако те интересува.
Примерно, ти що не ме запознаеш с особеностите на Пежо 205 (проблеми и т.н. каквото се сетиш) , да предложиш някоя читава и запазена, да мога да си го тунинговам малко , но не тип кич. Може и на ЛС, ама верно ще си зема, ама ми трябва някой да ме надъха... Ти си моя човек - смятам.

П.С.
Е тука некога си бех излял душата по твоя въпрос. Земи прочети кво пише в темата ако верно си сериозен - некой коментар да оставиш може. Ама на готово е друго а?!
viewtopic.php?f=6&t=120804&p=1293296#p1293296
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

ентусиаст
Аватар
Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car

Мнение от ico-bmw » 12 Май 2010, 20:44

deyan-enchev написа:Като цяло покупката на е30 си е риск и баланс. Риск понеже не знаеш кой тъптит я е мачкал и правил с тел и св. опашки и баланс щото не всеки разполага с нормална сума пари за добра 20 годишна кола.

:bowdown: :bowdown:
Drive Only Cool Cars - E30 Baby :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 12 Май 2010, 20:55

jordanmilchev написа: нещо бързо и със задно предаване

търси си 320 м20 след ладата и тва другото ще ти се стори самолет....318ска ако е със м40 ще е трагедия ,а читави с м10тки струват пари ако въоще намериш :yes:
bedrock city racing

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Мнение от sas_88 » 12 Май 2010, 22:53

Изтекоха ми очите доде го прочета :mhihi:

ма си е самата истина :yes:

Следваща

Назад към E30