Развитие на случая с Любо Мегов и с какво можем ДА ПОМОГНЕМ?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Здравейте !
От няколко дни не съм преглеждал темата (просто при търсене на нови мнения НЕ ми излизат такива за нея...) и сега виждам, че се е разразил спор "Виновни или не?" - колеги, пуснах темата със съвсем РАЗЛИЧНА цел, която описах вътре: ДА ПОМОГНЕМ с каквото можем
Никъде не съм говорил за вина
Желанието ми е ПОНЕ да получим инфо за делото и медиите да си "спомнят" за случая, виновни или невинни ще реши съда
... Защото мисля, че е нормално държавата да покрепя своите поданици зад граница, особено при такива обстоятелства или греша
Това е нейно ЗАДЪЛЖЕНИЕ, без значение от изхода н процеса и последиците
Няма да давам примери, пределно болезнено друго ткова дело тече от няколко години... А колкото и "тиха" дипломация да се води, задължение на медиите е да информират нас, техните сънродници, за хода на делото и тяхното състояние
Ако досега НИКОЙ от прочелите темата няма конкретна информация, касаеща хода на делото е много СТРАШНО пичове
... Не искам да си представя ако на мен се случи нещо подобно в чужбина и съм в ПЪЛНА изолация
Въпреки това все още се надявам някой да се свърже със съпругата на Мегов и да напише два-три реда тук
Но ако и тя няма връзка с него - тогава е наистина СТРАШНО ...
Ние от своя страна можем да проявим солидарност и съпричастност, а не да говорим за вина и българщина
Ключовата дума тук е "ПРОЯВЯВАМ", "СЪЧУВСТВАМ", което в случая е обратното на "АПАТИЯ"

От няколко дни не съм преглеждал темата (просто при търсене на нови мнения НЕ ми излизат такива за нея...) и сега виждам, че се е разразил спор "Виновни или не?" - колеги, пуснах темата със съвсем РАЗЛИЧНА цел, която описах вътре: ДА ПОМОГНЕМ с каквото можем

Никъде не съм говорил за вина

Ако досега НИКОЙ от прочелите темата няма конкретна информация, касаеща хода на делото е много СТРАШНО пичове

Въпреки това все още се надявам някой да се свърже със съпругата на Мегов и да напише два-три реда тук

Ние от своя страна можем да проявим солидарност и съпричастност, а не да говорим за вина и българщина

Ключовата дума тук е "ПРОЯВЯВАМ", "СЪЧУВСТВАМ", което в случая е обратното на "АПАТИЯ"

Live and let Die!
- F-14
- младши ентусиаст
-
аз лично не съм много съгласен да проявявам съчуствие към някой чиято вина не е доказана - с думи прости:
Ако е виновен защо да го подкрепям изобщо?Всеки носи отговорност за делата си и следва да бъде поощряван или наказван за тях.
Друг е въпроса за това колко държавата се грижи за такива хора.
Тя всъщнност не се грижи за тия които са в пределите й,камо ли за онези които са отишли някъде да си дирят късмета.
Ето ще дам пример със себе си - след катастрофата тук можеше да ме осъдят неправомерно задето асистента на адвоката ми объркал рапорта - излезе че аз съм виновен но го оправиха-
аз съм тук и си нося отговорност за делата,осъден или не нямаше да искам помощ от някой за това.
ако са осъдени неправомерно може да вдигнат голяма пушилка след това,а и не само,могат да изкарат много пари ...
ОК да речем че са невинни...как така все невинни ги задържат????
Аз не вярвам в такива неправди- защо ще им е на тия пичове в дубай да задържат наще пичове там?
Да им е весело щото им е скучно?Или да ни земат парите?Или що?В БГ има нещо свръхценно за тях?
Естествено не твърдя че са виновни..но запазвам неутрална позиция?Не мислите ли че е по правилно?
Кой освен подсъдимите е наясно какво всъщност са правили?
А ако са виновни...българи ли са кви са изобщо не ме интересува.Да си носят последствията.
Само не разбрах, как така никой тук не изрази грам съмнение че са невинни?
И защо??
Това си е лично мнение и въпроси които се въртят в главата ми,ако някой може да ми отговори на тях с подобаващи доказателства...нека го стори и ще ви подкрепя.
Дотогава съм против подкрепянето на който и да е било при реалната възможност той да е виновен!
Ако е виновен защо да го подкрепям изобщо?Всеки носи отговорност за делата си и следва да бъде поощряван или наказван за тях.
Друг е въпроса за това колко държавата се грижи за такива хора.
Тя всъщнност не се грижи за тия които са в пределите й,камо ли за онези които са отишли някъде да си дирят късмета.
Ето ще дам пример със себе си - след катастрофата тук можеше да ме осъдят неправомерно задето асистента на адвоката ми объркал рапорта - излезе че аз съм виновен но го оправиха-
аз съм тук и си нося отговорност за делата,осъден или не нямаше да искам помощ от някой за това.
ако са осъдени неправомерно може да вдигнат голяма пушилка след това,а и не само,могат да изкарат много пари ...
ОК да речем че са невинни...как така все невинни ги задържат????
Аз не вярвам в такива неправди- защо ще им е на тия пичове в дубай да задържат наще пичове там?
Да им е весело щото им е скучно?Или да ни земат парите?Или що?В БГ има нещо свръхценно за тях?
Естествено не твърдя че са виновни..но запазвам неутрална позиция?Не мислите ли че е по правилно?
Кой освен подсъдимите е наясно какво всъщност са правили?
А ако са виновни...българи ли са кви са изобщо не ме интересува.Да си носят последствията.
Само не разбрах, как така никой тук не изрази грам съмнение че са невинни?
И защо??
Това си е лично мнение и въпроси които се въртят в главата ми,ако някой може да ми отговори на тях с подобаващи доказателства...нека го стори и ще ви подкрепя.
Дотогава съм против подкрепянето на който и да е било при реалната възможност той да е виновен!
- Новини
-
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
!!Asen_X написа:Надяваме се до края на тази година господин Мегов да си е вече вкъщи![]()
Присъдата им почти изтече.
Най-после инфо

Live and let Die!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Току що прочетох във в-к "24 часа", че Любо Мегов и останалите са амнистирани по случай Рамазан.
Това е съобщила майката на Мегов.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2