БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !

Мнение от ! Алекс » 11 Май 2010, 22:15

На първите събори бяхме 70 човека :!: Тази година се събрахме над 7000 и това смятам че това е най-добрия показател за развитието на клуба ;) Ревльовци винаги е имало и винаги ще има :!:
Събора беше страхотен и аз бях в рая 8) Благодаря ви приятели :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 11 Май 2010, 22:52

! Алекс написа:На първите събори бяхме 70 човека :!: Тази година се събрахме над 7000 и това смятам че това е най-добрия показател за развитието на клуба ;) Ревльовци винаги е имало и винаги ще има :!:
Събора беше страхотен и аз бях в рая 8) Благодаря ви приятели :yes:

+1. :yes:
Благодаря на всички които помогнаха да се осъществи този събор. :bowdown: :bowdown:
Плюсовете са в пъти повече от минусите.
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 11 Май 2010, 22:59

Наистина нека Клуба реши каква да бъде таксата вход за следващия събор. Аз съм твърдо ЗА по-сериозен вход... Идеята за видео стена е ОК, поне 2/3 от публиката не виждаше ккаво става на пистата... Евала на водещия, поразчупи настроенито, много емоция и плам вложи,
но трабва и по-ентусиазирана и освободена публика... Идеята за мятане на стари касетофони беше ОК... Може да се помисли за... конкурс за най-старо и очукано BMW... Какво ще кажете
за... Бой с пожарогасители... Масово пръскане... :mhihi: Омазване и прочие...Е, за целта трабвя да има ЕНТУСИАСТИ... купонджии, освободени свежи хора... Този път публиката някакси все не можеше да влезе в настроението на водещия / супер готин и забавен...
музиката също бе подбрана учудващо подходящо/
... На моменти обаче ми ставаше мъчно от... това че не можа да подпали хората както трябва... Но определено както каза Росен Коларов - ТОВА е човека... Поздравления...Сигурна съм че ще има още много идеи за следващия събор и ще бъде още по-забавно и атрактивно... УСПЕХ! и поклон за постигнатото на тазгодишния събор! :clap: :bowdown: :bchug: Догодина повече ;)
А наздраве... МТОДИЕВЦИ ИМА ЛИИИИ :bchug: :lalala: :mrgreen: :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2010 MB w245 B150 facelift
Мечтае да кара: B200 Turbo ;)

Мнение от 24V » 11 Май 2010, 23:16

Просто .. просто нямам думи ...
не съм от вашата секта ( имам мерник на капака ;) ) .. но няколко дена след събора говорех само за бмв ..
бмв това .. бмв онова .. УНИКАЛНО БЕШЕ !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 11 Май 2010, 23:28

Apassionata написа: Евала на водещия, поразчупи настроенито, много емоция и плам вложи,
но трабва и по-ентусиазирана и освободена публика...
... На моменти обаче ми ставаше мъчно от... това че не можа да подпали хората както трябва... Но определено както каза Росен Коларов - ТОВА е човека.:

:yes: :yes: Няма да забравя никога 2005 год.когато събора беше на Света гора а гонките бяха тук в Горна Оряховица,валеше отвратителен дъжд,на моменти порой,водешия тогава беше съшото момче,но нямаше тогава микрофон,беше с един мегафон,но и тогава настроението беше уникално добро!и бяха толкова много коли и тогава!имаше уникални дори! Просто......евала-страхотни сте всички и колеги и УС на БМВ-Клуб България,карате ме да се чувсвам уникално,нещо различно затова че съм част от тази марка! Успехи на всички и чакам с нетърпение следващия събор.илипне феста! :)))
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S_GonzaLes » 11 Май 2010, 23:31

24V написа:Просто .. просто нямам думи ...
не съм от вашата секта ( имам мерник на капака ;) ) .. но няколко дена след събора говорех само за бмв ..

Колега, щаслив съм че събора ти е повлиял толкова позитивно, това че не караш бмв не е толкова важно... важно е да се омагьосаш от синьо-бялата магия...
Изображение

DJ Mунчо
Аватар

Мнение от Monkey » 12 Май 2010, 1:05

"Няма да забравя никога 2005 год.когато събора беше на Света гора а гонките бяха тук в Горна Оряховица,валеше отвратителен дъжд,на моменти порой,водешия тогава беше съшото момче,но нямаше тогава микрофон,беше с един мегафон,но и тогава настроението беше уникално добро! :)))[/quote]"

Благодаря колега , че ми припоми тези мигове от велико търново, тогава бяхме доста по-усвободени ипо-млади.

Тъжното е , че хората не се палеха на случващите се неща на пистата , а на шапките , които мятахме. По едно време се изнервих и им го казах, че всички са похарчили торби с пари да бъдат там и да се представят на ниво, но ще продъжаваме да ги мъчим и няма да се предаваме, защото сме истински БМВ ФЕНОВЕ.

ВАША ВЯРНА МАЙМУНА :D
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2010 MB w245 B150 facelift
Мечтае да кара: B200 Turbo ;)

Мнение от 24V » 12 Май 2010, 1:32

S_GonzaLes написа:
24V написа:Просто .. просто нямам думи ...

Колега, щаслив съм че събора ти е повлиял толкова позитивно, това че не караш бмв не е толкова важно... важно е да се омагьосаш от синьо-бялата магия...

Много сте .. силни сте .. имате си организация и един куп ентусиасти ......
УНИКАЛНО ПРОСТО УНИКАЛНО ШОУ :bowdown: :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 12 Май 2010, 8:40

Относно водещия - справи се доста добре но все пак може да се помисли за малко пообикаляне из цялата публика , има достатъчно коли които могат да му помогнат с придвижването :mhihi: Иначе подгрява само на едно място което си е доста ограничено

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 12 Май 2010, 8:54

Monkey написа:...

поне 40 пъти ти викнах от близката трибуна с пълен глас "ХВЪРЛЕТЕ МАЛКО ШАПКИ И НА НАС" :mhihi:
и нито един път не ме чу... това е единствената ми забележка към теб...
иначе евала :bowdown: ако не беше ти щях доста да скучая :ok: а еротичната автомивка щеше да е пълен провал :smoke:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 12 Май 2010, 10:11

За таз годишният национален БМВ събор имам ,още по-добри впечатления :D просто се усети колко повече сме (като ентусиасти и автомобили) се събрали заради едничката мисъл и тръпка от миналата година то се видя РЕКОРД по посещаемост :clap: !Организацията беше на ниво,просто изпипана и по-изшлайфана от когато и да било-БРАВО!Колите бяха уникални и състезателните и тези които си бяха само паркирани!Интересни автомобили с рядко срещано изпалнение външно и вътрешно :lalala: :mhihi:!Публиката само маааалко ме разочарова искаше ми се тези 6-7000 хиляди гърла да извикат в едно както водещият на няколко пъти се мъчеше да ги поддикне -САМО БМВ...та чак в Пловдив да ни чуят!Нищо на другият събор трябва да направим една голяма агитка ''викачи'' :mrgreen: които да допринасят за повдигането на настроението на останалата публика!За тези които се оплакват ,че не се било виждало и че нямало достатъчно парко места на пистата и тн..другият път да си навият часовниците с един два часа по-раничко да ги събудят!!!Като цяло събора беше невероятен имаше от всичко бих казал по-много :lalala: много съм доволен и несъмнено ,ще чакам другият събор даже вече нямам търпение :oops: :mhihi: поклон пред всички ,които се постараха да направят мероприятието незабравим спомен за нас феновете :bowdown: :!:
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

DJ Mунчо
Аватар

Мнение от Monkey » 12 Май 2010, 11:34

k_remi написа:Относно водещия - справи се доста добре но все пак може да се помисли за малко пообикаляне из цялата публика , има достатъчно коли които могат да му помогнат с придвижването :mhihi: Иначе подгрява само на едно място което си е доста ограничено

колега, нямаше много време за разходка из цялата писта ,защото времето беше много добре уплатнено , а трябваше да бъда на кроасана , за да се знае какво се случва на пистата все пак, но за другата година ще го оправя и това , ако съм пак аз лаячката :D

Ogi написа:
Monkey написа:...

поне 40 пъти ти викнах от близката трибуна с пълен глас "ХВЪРЛЕТЕ МАЛКО ШАПКИ И НА НАС" :mhihi:
и нито един път не ме чу... това е единствената ми забележка към теб...
иначе евала :bowdown: ако не беше ти щях доста да скучая :ok: а еротичната автомивка щеше да е пълен провал :smoke:

братле, нали знаеш , че ние Dj сме малко глухи и с цялата тази пуплика не съм те чул , извинявай ще черпя
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 12 Май 2010, 11:47

Евала и от мен за водещия :yes:
Въпреки малко заспалата публика, не спря да ни забавляваш, идваше ми да излезна по едно време при тебе :mhihi:
Другата година се надявам пак да си ти и тогава ще излезна да играя и аз :mhihi: :mhihi:

Иначе като цяло на мен събора ми хареса доста, въпреки че не се виждаше много по пистата :confused:
Подредбата на колите по паркинга можеше да е по-добра...но това са бели кахъри :yes:

За другата година, ще се радвам ако мога да помогна с каквото и да е :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 12 Май 2010, 12:01

Monkey написа:
колега, нямаше много време за разходка из цялата писта ,защото времето беше много добре уплатнено , а трябваше да бъда на кроасана , за да се знае какво се случва на пистата все пак, но за другата година ще го оправя и това , ако съм пак аз лаячката :D

Хващай някой да ти помага за догодина, но ти твърдо трябва да си там че иначе коментарите ще са доста по-негативни :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от vesenceto » 12 Май 2010, 13:22

Евала! Страхотен събор с перфектна организация!

Този четвъртък в 15:00 и 21:00 в новините на Хоби ТВ ще има кратък репортаж от събора. А много скоро ще излезе и цялото предаване! :)

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия