БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
На първите събори бяхме 70 човека
Тази година се събрахме над 7000 и това смятам че това е най-добрия показател за развитието на клуба
Ревльовци винаги е имало и винаги ще има
Събора беше страхотен и аз бях в рая
Благодаря ви приятели 

Събора беше страхотен и аз бях в рая

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
! Алекс написа:На първите събори бяхме 70 човекаТази година се събрахме над 7000 и това смятам че това е най-добрия показател за развитието на клуба
Ревльовци винаги е имало и винаги ще има
![]()
Събора беше страхотен и аз бях в раяБлагодаря ви приятели
+1.

Благодаря на всички които помогнаха да се осъществи този събор.

Плюсовете са в пъти повече от минусите.

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Наистина нека Клуба реши каква да бъде таксата вход за следващия събор. Аз съм твърдо ЗА по-сериозен вход... Идеята за видео стена е ОК, поне 2/3 от публиката не виждаше ккаво става на пистата... Евала на водещия, поразчупи настроенито, много емоция и плам вложи,
но трабва и по-ентусиазирана и освободена публика... Идеята за мятане на стари касетофони беше ОК... Може да се помисли за... конкурс за най-старо и очукано BMW... Какво ще кажете
за... Бой с пожарогасители... Масово пръскане...
Омазване и прочие...Е, за целта трабвя да има ЕНТУСИАСТИ... купонджии, освободени свежи хора... Този път публиката някакси все не можеше да влезе в настроението на водещия / супер готин и забавен...
музиката също бе подбрана учудващо подходящо/
... На моменти обаче ми ставаше мъчно от... това че не можа да подпали хората както трябва... Но определено както каза Росен Коларов - ТОВА е човека... Поздравления...Сигурна съм че ще има още много идеи за следващия събор и ще бъде още по-забавно и атрактивно... УСПЕХ! и поклон за постигнатото на тазгодишния събор!
Догодина повече
А наздраве... МТОДИЕВЦИ ИМА ЛИИИИ

но трабва и по-ентусиазирана и освободена публика... Идеята за мятане на стари касетофони беше ОК... Може да се помисли за... конкурс за най-старо и очукано BMW... Какво ще кажете
за... Бой с пожарогасители... Масово пръскане...

музиката също бе подбрана учудващо подходящо/
... На моменти обаче ми ставаше мъчно от... това че не можа да подпали хората както трябва... Но определено както каза Росен Коларов - ТОВА е човека... Поздравления...Сигурна съм че ще има още много идеи за следващия събор и ще бъде още по-забавно и атрактивно... УСПЕХ! и поклон за постигнатото на тазгодишния събор!

А наздраве... МТОДИЕВЦИ ИМА ЛИИИИ

- 24V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2010 MB w245 B150 facelift
- Мечтае да кара: B200 Turbo ;)
Просто .. просто нямам думи ...
не съм от вашата секта ( имам мерник на капака
) .. но няколко дена след събора говорех само за бмв ..
бмв това .. бмв онова .. УНИКАЛНО БЕШЕ !
не съм от вашата секта ( имам мерник на капака

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Apassionata написа: Евала на водещия, поразчупи настроенито, много емоция и плам вложи,
но трабва и по-ентусиазирана и освободена публика...
... На моменти обаче ми ставаше мъчно от... това че не можа да подпали хората както трябва... Но определено както каза Росен Коларов - ТОВА е човека.:

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
24V написа:Просто .. просто нямам думи ...
не съм от вашата секта ( имам мерник на капака) .. но няколко дена след събора говорех само за бмв ..
Колега, щаслив съм че събора ти е повлиял толкова позитивно, това че не караш бмв не е толкова важно... важно е да се омагьосаш от синьо-бялата магия...
"Няма да забравя никога 2005 год.когато събора беше на Света гора а гонките бяха тук в Горна Оряховица,валеше отвратителен дъжд,на моменти порой,водешия тогава беше съшото момче,но нямаше тогава микрофон,беше с един мегафон,но и тогава настроението беше уникално добро!
))[/quote]"
Благодаря колега , че ми припоми тези мигове от велико търново, тогава бяхме доста по-усвободени ипо-млади.
Тъжното е , че хората не се палеха на случващите се неща на пистата , а на шапките , които мятахме. По едно време се изнервих и им го казах, че всички са похарчили торби с пари да бъдат там и да се представят на ниво, но ще продъжаваме да ги мъчим и няма да се предаваме, защото сме истински БМВ ФЕНОВЕ.
ВАША ВЯРНА МАЙМУНА

Благодаря колега , че ми припоми тези мигове от велико търново, тогава бяхме доста по-усвободени ипо-млади.
Тъжното е , че хората не се палеха на случващите се неща на пистата , а на шапките , които мятахме. По едно време се изнервих и им го казах, че всички са похарчили торби с пари да бъдат там и да се представят на ниво, но ще продъжаваме да ги мъчим и няма да се предаваме, защото сме истински БМВ ФЕНОВЕ.
ВАША ВЯРНА МАЙМУНА

ПОЧИВЙ В МИР САМИ!
- 24V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2010 MB w245 B150 facelift
- Мечтае да кара: B200 Turbo ;)
S_GonzaLes написа:24V написа:Просто .. просто нямам думи ...
не съм от вашата секта ( имам мерник на капака) .. но няколко дена след събора говорех само за бмв ..
Колега, щаслив съм че събора ти е повлиял толкова позитивно, това че не караш бмв не е толкова важно... важно е да се омагьосаш от синьо-бялата магия...
Много сте .. силни сте .. имате си организация и един куп ентусиасти ......
УНИКАЛНО ПРОСТО УНИКАЛНО ШОУ

Относно водещия - справи се доста добре но все пак може да се помисли за малко пообикаляне из цялата публика , има достатъчно коли които могат да му помогнат с придвижването
Иначе подгрява само на едно място което си е доста ограничено

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Monkey написа:...
поне 40 пъти ти викнах от близката трибуна с пълен глас "ХВЪРЛЕТЕ МАЛКО ШАПКИ И НА НАС"

и нито един път не ме чу... това е единствената ми забележка към теб...
иначе евала

- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
За таз годишният национален БМВ събор имам ,още по-добри впечатления
просто се усети колко повече сме (като ентусиасти и автомобили) се събрали заради едничката мисъл и тръпка от миналата година то се видя РЕКОРД по посещаемост
!Организацията беше на ниво,просто изпипана и по-изшлайфана от когато и да било-БРАВО!Колите бяха уникални и състезателните и тези които си бяха само паркирани!Интересни автомобили с рядко срещано изпалнение външно и вътрешно
!Публиката само маааалко ме разочарова искаше ми се тези 6-7000 хиляди гърла да извикат в едно както водещият на няколко пъти се мъчеше да ги поддикне -САМО БМВ...та чак в Пловдив да ни чуят!Нищо на другият събор трябва да направим една голяма агитка ''викачи''
които да допринасят за повдигането на настроението на останалата публика!За тези които се оплакват ,че не се било виждало и че нямало достатъчно парко места на пистата и тн..другият път да си навият часовниците с един два часа по-раничко да ги събудят!!!Като цяло събора беше невероятен имаше от всичко бих казал по-много
много съм доволен и несъмнено ,ще чакам другият събор даже вече нямам търпение
поклон пред всички ,които се постараха да направят мероприятието незабравим спомен за нас феновете

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
k_remi написа:Относно водещия - справи се доста добре но все пак може да се помисли за малко пообикаляне из цялата публика , има достатъчно коли които могат да му помогнат с придвижванетоИначе подгрява само на едно място което си е доста ограничено
колега, нямаше много време за разходка из цялата писта ,защото времето беше много добре уплатнено , а трябваше да бъда на кроасана , за да се знае какво се случва на пистата все пак, но за другата година ще го оправя и това , ако съм пак аз лаячката

Ogi написа:Monkey написа:...
поне 40 пъти ти викнах от близката трибуна с пълен глас "ХВЪРЛЕТЕ МАЛКО ШАПКИ И НА НАС"![]()
и нито един път не ме чу... това е единствената ми забележка към теб...
иначе евалаако не беше ти щях доста да скучая
а еротичната автомивка щеше да е пълен провал
братле, нали знаеш , че ние Dj сме малко глухи и с цялата тази пуплика не съм те чул , извинявай ще черпя
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!
Евала и от мен за водещия
Въпреки малко заспалата публика, не спря да ни забавляваш, идваше ми да излезна по едно време при тебе
Другата година се надявам пак да си ти и тогава ще излезна да играя и аз
Иначе като цяло на мен събора ми хареса доста, въпреки че не се виждаше много по пистата
Подредбата на колите по паркинга можеше да е по-добра...но това са бели кахъри
За другата година, ще се радвам ако мога да помогна с каквото и да е

Въпреки малко заспалата публика, не спря да ни забавляваш, идваше ми да излезна по едно време при тебе

Другата година се надявам пак да си ти и тогава ще излезна да играя и аз

Иначе като цяло на мен събора ми хареса доста, въпреки че не се виждаше много по пистата

Подредбата на колите по паркинга можеше да е по-добра...но това са бели кахъри

За другата година, ще се радвам ако мога да помогна с каквото и да е

Monkey написа:
колега, нямаше много време за разходка из цялата писта ,защото времето беше много добре уплатнено , а трябваше да бъда на кроасана , за да се знае какво се случва на пистата все пак, но за другата година ще го оправя и това , ако съм пак аз лаячката![]()
Хващай някой да ти помага за догодина, но ти твърдо трябва да си там че иначе коментарите ще са доста по-негативни

- vesenceto
- Потребител
-
Евала! Страхотен събор с перфектна организация!
Този четвъртък в 15:00 и 21:00 в новините на Хоби ТВ ще има кратък репортаж от събора. А много скоро ще излезе и цялото предаване!
Този четвъртък в 15:00 и 21:00 в новините на Хоби ТВ ще има кратък репортаж от събора. А много скоро ще излезе и цялото предаване!